Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Antropologit innoissaan luulöydöksestä

(NEW YORK) Maailman antropologit ovat innoissaan New Yorkissa tehdystä luulöydöksestä. Manhattanin eteläkärjestä on löytynyt kymmenkunta luunpalaa, jotka ilmeisesti kuuluvat ihmistä läheisesti muistuttavalle kädelliselle.
”Tämä löytö saattaa mullistaa käsityksemme Amerikan mantereen asutuksesta. Tähän asti ei ole osattu selittää, miksi Homo Sapiens katosi seudulta niin yllättäen. Nyt vaikuttaisi siltä, että jokin pienempiaivoinen laji syrjäytti sen aikas lailla pikaiseen, alkaen suunnilleen vuonna 1492”, hehkuttaa Antropologien keskusliiton toimitusjohtaja Astuva Härkä.
Vielä ei ole varmempaa tietoa siitä, kuinka kehittynyt kulttuuri tällä uudemmalla kädellislajilla on ollut. Todennäköiseltä kuitenkin näyttää, että jonkinlaisia työkaluja on osattu käyttää.
”Jotkut kollegani arvelevat, että heimo olisi pystyttänyt vainajien kunniaksi saakelin korkeat tornit ja kaatanut ne sitten hautausrituaalina. Mutta tästä näkemyksestä kiistellään vielä kynsin ja hampain”, Härkä mylvähtää.

7 vastausta aiheeseen “Antropologit innoissaan luulöydöksestä”

Ihmislaji? Apinoita ovat ainakin johtjien perusteella. Tai sikoja. Toin kansan rivit osoittavat enemmän lampaisiin.

On huhuttu että tämä uudempi apinoita etäisesti muistuttava laji käyttää kommunikointiin ääntelyä. ”Freedom Freedom Freedom” -korahtelu kaikuu ainakin valkoisessa luolassa itärannikolla, liekkö kyseessä ns. alpha-uros?

Niin, siinä missä ylemmät kädelliset käyttivät valtansa pönkittämiseen ”Kreegah bundolo” -ääntelyä, nämä alemmat kädelliset eivät kykene tuottamaan kuin monotonista ”freedom freedom freedom” -mölinää.

miksi meitä aina haukutaan ei me olla oikeesti niin tyhmiä kun luullaan mäki osaan näyttää kartalta marsin ja tiedän että me voitettiin toinen maailmansota ilman teiän eurooppalaisten apua ja ruotsissa on paremman näköset naiset kun suomessa niin kerrottiin yhessä hollywood dokumentissa nimi oli joku blondin kosto tai jotain niin että miettikääs ihmiset sitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fortum ja Lilius puolustavat optioitaan

"Olenhan minä sata kertaa Halosta kauniimpi" (ÖKY) Valtionyhtiö Fortum puolustaa tiukasti sen johdolle myönnettyjä hulppeita optiopaketteja. Fortumin mukaan esimerkiksi toimitusjohtaja...

Close