Kategoriat
Sähkeet

Aikaansa melkein seuraavien juttuideoiden lehtikatsaus sunnuntaiksi hassuin japanilaishenkisin otsikoin varustettuna

Se otakuko? – Japanilaiset sarjakuvat ja piirrossarjat ovat saavuttaneet Suomessa laajan suosion jo vuosia sitten, havaitsivat suomalaiset tiedotusvälineet suurinpiirtein elo-syyskuussa. ”Otaku, anime ja manga”, kirjoittivat useat vain muutamia vuosia ajastaan jäljessä olevat toimittajat trenditietoisesti. Sen sijaan lonkeropornosta oli juttua aika harvakseltaan.

Se hakukoneko? –
Internetin hakukoneeseen erilaisia hakusanoja syöttämällä saa tulokseksi monenlaisia hassuja tuloksia, kirjoittavat surullisen monet lehdet kepeissä viikonvaihdeosioissaan jälleen tälläkin viikolla. ”Esimerkiksi sanalla ’Halonen’ saa yli 1,2 miljoonaa tulosta, kun taas sana ’kirvesvarsi’ vain 1470”, esittelee idearikas viihdetoimittaja suomalaisen tutkivan journalismin huippua.
Tuo blogiko? – Aika monet suomalaiset ylläpitävät blogeiksi kutsuttuja verkkosivuja, skuuppasivat suomalaiset tiedotusvälineet kesän ja alkusyksyn aikana. ”Kansalaisjournalismi”, kirjoittivat monetkin aikaansa vain parin vuoden viiveellä seuraavat toimittajat blogiskeneä syväluotaavissa artikkeleissaan. Toimittajien omia blogeja odotellaankin jo vuonna 2015.

2 vastausta aiheeseen “Aikaansa melkein seuraavien juttuideoiden lehtikatsaus sunnuntaiksi hassuin japanilaishenkisin otsikoin varustettuna”

No en ole sellaisiin törmännyt.
Olin muuten eilen revetä kun luin Ilta Sanomien Plussasta (hei älkää kattoko mua noin, äiti osti) Otakuista ja animesta. Koko ajan teki mieli huutaa ”Newsflash perkele, ootte 5 vuotta myöhässä.
Se oli vähän sama kun kerran lukemani 1337 kielen opas vanhemmille. Ihan vanhentunut ja turha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Merimiesunioni huolissaan puujalkojen laadusta

(AARRESAARI) Puujalkojen heikentyvät laatustandardit huolestuttavat Merimiesunionia. Liiton mukaan nykyiset puujalat ovat selvästi huonotasoisempia kuin takavuosina valmistetut. "Vanhat hyvät puujalat saattoivat...

Close