Kategoriat
Urheilu

Suomelle ei keihäsmitalia Gazassa

(JERUSALEM) Israel on aloittanut vetäytymisensä Gazasta. Sotilaat ja poliisit kiertävät muistuttamassa alueen juutalaisväestöä poistumispakosta. Tässä vaiheessa vetäytymistä Suomi on jäänyt ilman miesten keihäsmitalia.
Ainakin yhdessä siirtokunnassa on jo ilmennyt levottomuuksia, kertoo Tero Pitkämäen valmentaja Hannu Kangas. Israelin turvallisuuspalvelu Shin Bethin mukaan kotiyleisön paineesta ja heikoista sääoloista huolimatta vetäytyminen aiotaan saattaa loppuun suunnitellun aikataulun mukaisesti.

2 vastausta aiheeseen “Suomelle ei keihäsmitalia Gazassa”

Suomi jäi keihäsmitaleitta myös tänään päättyneissä Acehin rauhanneuvotteluissa. ”Paineet olivat liian kovat”, kommentoivat asiantuntijat.

Voi PIERU nää poikain jutut naurattaa niin että mun mies heräs mun kikatukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tekniikka tiedottaa

Toimituskunta on tiedottanut väkivaltaisesti Lehden rotaatiolle, että sunnuntaisen pääjuttumme Morseaakkossähkeet sunnuntaiksi ulkoasussa on teknisistä rajoituksista aiheutuvia puutteita. Insinöörien älykkyydestä johtuen...

Close