Kategoriat
Sähkeet

Raakaa lihaa -sähkeet maanantaille

Pommi surmasi sotilaita Afganistanissa – Neljä Yhdysvaltain sotilasta kuoli ja kolme haavoittui pommi-iskussa Etelä-Afganistanissa. Pommin asettajaksi ilmoittautui syrjäytetty Taleban-liike. Tänä vuonna Afganistanissa on kuollut 47 Yhdysvaltain sotilasta. Osa niistä vilkutti mulle.
Israel vetäytyy Gazasta – Gazan viimeisen siirtokunnan on määrä tyhjentyä tänään. Evakuointitoimia johtavan eversti Gershom Shalomin mukaan odotettavissa on tänäänkin väkivaltaisuuksia. ”Kyllä vain, väkivaltaisuuksia” kommentoi Shalom. ”Kyllä vain. Kyllä vain.”
Bodom-jutun tuomaristo jalkautuu surmapaikalle –Bodominjärven kolmoissurmaa käsittelevä käräjäoikeus tutustuu tänään surmapaikkaan. Alun perin myös surmatyön uhrit oli tarkoitus kaivaa ylös ja tuoda näytille. Poliisin mukaan toimittajiakaan ei kuitenkaan päästetä hautuumaalle lapioiden kanssa.

8 vastausta aiheeseen “Raakaa lihaa -sähkeet maanantaille”

(Lepsoo) Bodom -järven laineille jalkautunutta oikeutta viihdyttää Children of Bodom -yhtye tasatunnein. Lämmittelijänä Jorma Palo ja korkein lääkärinoikeus, jotka esittelevät kauden kuumimmat Boodooo-rituaalit.

Entä jos bodom-oikeudenkäynti siirrettäisiin Gazaan ja kuolleet sotilaat haudattaisiin bodom-järveen? Juutalaiset voisivat saada oman valtion Pohjanmaalle – Suomi maailmankartalle ja nuoriso liikkumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puolue, se olen minä

KOLUMNI POLITIIKASTA On suurta paskapuhetta väittää, että poliittinen järjestelmä Suomessa olisi mitenkään demokraattinen, jos sillä sanalla tarkoitetaan kansalaisen mahdollisuutta osallistua...

Close