Kategoriat
Talous

Kuluttajavirastoon paljon valituksia operaattoreista

(NOKIA) Peräti kolmasosa Kuluttajavirastoon tulevista valituksista koskee kännykkäoperaattoreita. Kuluttajat joutuvat usein hämmennyksiin heikosti löytyvien hintatietojen ja entistä räväkämpien tarjousten vuoksi.
Esimerkiksi DNA mainosti useiden viikkojen ajan jokaisen liittymää vaihtavan saavan Karjalan takaisin ilman korvausta. Teliasoneran tarjouksessa viime kuulta luvattiin puolestaan sotilaallinen ylivoima aseellisen konfliktin sattuessa Suomen lähialueilla.

Jopa lainvastaisia
tarjouksia

Kuluttajaviraston ylintendentti Seppo-Stuka Messerschmitt-Paaananen toteaa useimpien tarjousten liikkuvan laillisuuden rajamailla.
”Esimerkiksi lupaus `Uralille pääsemisestä` on jo aivan ilmeisesti rajalain vastainen. Myös Tele Finlandin `TeleFinlandmies vastaa kymmentä ryssää` on vähintäänkin hyvän maun vastainen” summaa Messerschmitt-Paaananen.
Kuluttajaviraston mukaan on yleensäkin viisasta suhtautua varauksella tarjouksiin, joissa puheluiden ja tekstiviestien ohessa luvataan ruoka-apua, sotilaskoulutusta ja/tai aseita. Operaattoreiden vaatimukset ihmisluovutuksista saattavat alkuun tuntua pieniltä, mutta taustalla voi useinkin piillä huomaamatta jääviä uhkia, kuten Lapin polttaminen, muistuttaa Messerschmitt-Paaananen.

3 vastausta aiheeseen “Kuluttajavirastoon paljon valituksia operaattoreista”

Empiiriset tutkimukseni koskien aihetta ”Karjala takaisin – matkapuhelinyhtiöiden katteettomat lupaukset” ovat osoittaneet, että ainakin Kolumbuksen lupauksella ”Entäpä, jos sittenkin ottaisit enemmän?” on vinha perä ja pitävä kate – itse otin 24 karjalaa ja ne tulivat aamunkoitteessa takaisin. Toisaalta karjalat vessanpöntössä ja sen vieressä eivät vastanneet käsitystäni mieluisasta sopimuslahjasta.
Ehkäpä Kolumbuksen pitäisi aloittaa helpommasta päästä maailmanvalloituksensa ja suunnata tähtäin kohti Norjaa, sillä asiakaslahjani ansiosta kuvittelen puhuvani sitä varsin sujuvasti. Colombosta tavoittamani Kolumbuksen aluepäällikkö sanoi Norjanvalloituksen alkaneen jo varsin hyvin, joskin takaiskun aiheutti Suomen rajavartioston ja tullin löytämä lähes 50kg:n lasti huumeita, joilla oli tarkoitus lamauttaa Norjan ylin johto.
Samankaltaisia maailmanvalloitusyrityksiä on myös muilla matkapuhelinoperaattoreilla – Saunalahdella on sopimus V&S Finlandin kanssa koettaa juovuttaa pohjoismaita rappiolle operaattorin nimeä kantavalla halvalla väkiviinalla. DNAkin on alkanut manipuloimaan itse itseään ja näin toivoo aiheuttavansa epäsuotuisia mutaatioita vastustajissaan.
Että näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti vuonna 325: Pyhä Kolminaisuus puhuttaa konsiiliväkeä

(NIKEA) Kolminaisuusoppi puhuttaa kristikuntaa Nikeassa koko viikon ajan. Keisari Konstantinuksen koolle kutsuma konsiili aloitti varhain tänä aamuna pohtimaan määritelmää ilmiölle,...

Close