Kategoriat
Politiikka

Keskusta nousi katu-uskottavimmaksi puolueeksi Pikku G:n myötä

(PIIRIJÄRJESTÖ) Keskustapuolue on uusimpien mittausten mukaan noussut selkeästi Suomen katu-uskottavimmaksi puolueeksi. Äkillisen hyppäyksen syynä on politiikan kommentaattoreiden mukaan maanantainen ilmoitus rap-artisti Pikku G:n kunnallisvaaliehdokkuudesta puolueen riveissä.
”Kepu heittää tasavallan taakeinta settii / Iso-Mattii kovempaa ei löydy vaikka miten ettii / Kääriäistä, Juhantaloo, Sirkka-Liisa Anttilaa, demarit ja kokkarit tehkää keskustalle tilaa”, pohti G tiedotustilaisuudessa.
Vanhanen on G:n mukaan ehdottomasti eduskunnan taakein, rankin, coolein ja kovin gangstaäijä. Pääministeri on myös hankkinut kesän aikana reilusti rap-piireissä tarvittavaa katu-uskottavuutta naisseikkailuillaan.
”Who’s your daddy?” laukoi Vanhanen, uudelta rap-nimeltään MC Massey-Ferguson. Pikku G aikoo tiettävästi ehdokkuutensa kunniaksi myös julkaista uuden version hittibiisistään Me ollaan nuoriso.
”Me ollaan keskustanuoriso, me ollaan tulevaisuus. Perunat kasvaa, EU-tuki tarttuu, Seiskapäiväst oppii ja kokemust karttuu”, kommentoi G.

28 vastausta aiheeseen “Keskusta nousi katu-uskottavimmaksi puolueeksi Pikku G:n myötä”

Aika heikkoo… Ihan vittu oikeesti saatana! Enemmän kuin August Elokuun artikkeleista, tykkään ranskalaisesta ruuasta.

Ahaa, ette siis tienny. Tää juttu on totta, osittain. Pikku G on oikeesti (siis aikusten oikeesti) ryhtyny keskustan aktiiviksi und ehdokkaaksi.
Todellisuus on absurdinpaa.

Mitä nuo tuossa ylhäällä murjottaa. Tämä oli pitkästä aikaa parasta Lehteä. 😀

Haluan ilmaista yksimielisyyteni itseni kanssa. Oli tämä aika perseestä. Enemmän kuin perseestä, tykkään tisseistä.

No vittuuuuu…. Kirjota sit vittu ite parempi, niin vittu saatana!!1 Niinku.

Eilen ajattelin, että no meneehän tää vitsinä, mutta sittemmin selvisi ettei populismille ole rajaa. Voihan jehna!

(Hansaplast) Kokoomus vastaa asettamalla ehdokkaiksi Big Zetan, Jyrää-Saulin ja tekstari-Iken, kertoo Lasse ”Down baby down” Viren Eduskunnan avohissistä kerrosten välillä. ”Ne on kato oikeeta old schoolia, useimmat käyneet oppikoulun,” Viren huhuilee kolmannelta tasolta.

Jutussanne on karmaisevan räikeä asiavirhe. Ensimmäisessä kappaleessa puhutaan G:n kunnallisvaaliehdokkuudesta, vaikka kyse on, kuten toimittajakin jutusta päätellen tietää, eduskuntavaaleista.
Vaadin korvausta henkisestä kivusta ja särystä.

Turhaa, aivan turhaa. Revisionismi ei huijaa ketään, paitsi ehkä niitä, jotka elävät vieläkin henkisessä Neuvostoliitossaan.

Eikä jää demaritkaan bemareihin kyhjäämään! Pikku-Geetä vastaan nostetaan iso-P, MC Massikka saa saa kovan vastuksen DJ Ergosta ja nuorekkuutta ja eläväisyyttä SDP:n riveihin haetaan Seppo ”Ässä” Boismanista. Tony ”Viikinki” Halme saa veroisensa vastuksen Nils Holgersson-Gustafssonilta, kunhan Nisse löytää ensin sopivan telttapaikan mittelöön.

Kerrankin hyvä juttu. Onkin ollut aika alavireistä sitten Nokian ja Shellin fuusiouutisen jälkeen, jonka yhdistäminen Ogoneihin oli ihan helmi.
Keskustahan on Suomalaisen maaseudun asialla. Eikös Vanhasen pitäis olla MC Valmet, Iso V eikä joku ulkolainen Massikka -äijä?
Seuraavaksi odottelen, että jokaisen sääennustuksen yhteydessä kerrotaan myös polttonesteen hintaennusteet seuraavalle 5 vuorokaudelle 🙂

Keskusta saa katu-uskovuutta kun köyhät laitetaan maksamaan terveyspalveluista rikkaita enemmän. Hahhahhaa, mitäs ootte köyhiä!

Tarvitaanko todella poliittiseen menestykseen uskottava katu? Johtuuko se siitä, että kylätie on hiljainen, niin hiljainen?

Tää on varmaan ainoa blogi, jossa kommentit ovat huonompia kuin kirjoitukset!
Lopun riimitys ei rimmannut / et ollut tarpeeks sitä trimmannut / siksi kilju eivät gimmat nyt / olet koviin vähään tyytynyt / ja kielesi on hyytynyt / en ole lainkaan myyty nyt / mut onneks en mä ole myrtynyt / vaikk on vitutusta kertynyt /

Ei, kyllä ne kirjoituksetkin melko huonoja ovat. Eikä tämä ole mtv3:n ’rapstara’, väärä osoite.

Joo, ei jutut kommentoimalla parane, ei tosin kommentitkaan juttuja lukemalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Luottamus humalan nousuun taittui

(KANTAVIERRE) Kansalaisten luottamus humalan jatkuvaan nousuun romahti aikaisempaan verrattuna, käy ilmi Tilasteskuksen julkaisemasta yleisbarometristä. Kun vielä perjantaina kello 19-03 noin...

Close