Kategoriat
Urheilu

Helsinki hakee uinnin MM-kisoja

(KUUROSADE) Helsinki aikoo hakea seuraavaksi uinnin MM-kisoja, tiedotti Suomen urheiluliitto. Liiton mukaan Suomi saa käynnissä olevien yleisurheilukisojen aikana erinomaista mainosta kisajärjestäjänä. Kisapaikaksi kaavaillaan olympiastadionia.
”Useat ulkomaalaiset kisavieraat ovat jo ihastelleet stadionin mainioita uintikelejä. Paikka on mitä mainioin ja vettä riittää”, toteaa SUL:n meteorologi Juha Föhn.
”Suomen kesä on sitten vitun hienoa”, kommentoi puolestaan koko MM-kisatoimikunta ja muutti Espanjaan.

3 vastausta aiheeseen “Helsinki hakee uinnin MM-kisoja”

(Atlantis) Kisamenestyksen juovuttama Suomen urheilujohto ja YLEn hallinto ovat jo varanneet paikat Copterline-risteilylle. Matkalle lähdetään välittömästi MömMöm-kisojen päätösgaalan päätyttyä. ”Tästä ei enää aleta”, toteaa itämeren nahkiainen.

Suomen puolueettomuuspolitiikka saavuttaa kisajärjestelyissä huippunsa, kun omat urheilijat eivät vie muilta tuloslistan kärkipaikkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useita kuubalaisurheilijoita loikkasi Helsingissä

(SADE) Useita Kuuban maajoukkueeseen kuuluvia urheilijoita on loikannut Helsingin yleisurheilun MM-kisojen aikana, kertoivat kisajärjestäjät sekä poliisi, nimeltään Mauno, keskiviikkoiltana. Tietojen...

Close