Kategoriat
Politiikka

Vanhanen ei kommentoi noituusväitteitä

(KAARINA) Myllerrys pääministeri Matti Vanhasen yksityiselämän ympärillä jatkuu kiivaana. Juuri kun huhut Vanhasen avioliiton ulkopuolisista suhteista alkoivat hieman hiipua, paljastui uusi skandaali – häntä syytetään nyt noituudesta.
”Hän muutti minut vesiliskoksi!” protestoi talonpoika ”Kaarina”.
”Mutta voin jo paremmin”, hän jatkoi.
Vanhanen itse ei ole suostunut kommentoimaan asiaa millään tavalla. ”Lopettakaa jo helvetissä”, pääministeri tiuskaisi.
Lisäksi Lehden saamien tietojen mukaan Vanhasta epäillään myös ylinopeudesta, sosiaalidemokraattisista mielipiteistä, parranajosta, tennissukkien käytöstä sekä kannibalismista. Nimettömänä pysttelevän saksalaismiehen, ”Kaarinan”, mukaan Vanhanen söi hänet Leipzigissä keväällä 1998, jolloin pääministeri eli vielä avioliitossa vaimonsa kanssa.
”Ihan kokonaan söi. Dijon-sinapin kera. Maitoa joi”, kertoi ”Kaarina” Allerin shekkiä odotellen.

6 vastausta aiheeseen “Vanhanen ei kommentoi noituusväitteitä”

Hohoo, vähän aikaa raksutti ennen kuin älytä hoksaisin Monty Pyton -vitsin. Paras IKINÄ.

no jos se ei ole toi viimenen kappale (jota en kyllä tunnista pyyttoniksi) vaan toi vesiliskojuttu, niin kyllä sieltä parempiakin löytyy, siis pyyttoneista (esim. ”afrikkalainen vai eurooppalainen?”, ”tule takaisin, puren jalkasi irti”, ja muutkin kommentit siitä miten noita tunnistetaan -kohtauksesta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen: "En myönnä enkä kiellä"

(PARKKIPAIKKA, N-JÄRVI) Pääministeri Matti Vanhanen ei suostu kommentoimaan tuoreimpia. "En myönnä enkä kiellä. Tällaista puhuttiin jo keväällä", tympääntyneen oloinen Vanhanen...

Close