Kategoriat
Sähkeet

Sähkeet väärinymmärretyistä uutisotsikoista tiistaille

25 vuodessa aivot ovat loppuneet Afrikasta – YK povaa Aidsin tai nälänhädän tappavan kaikki Afrikassa, tai elävien kuolleiden valtaavan Afrikan. Maanosa sopisi heille hyvin, sillä elävät kuolleet eivät tarvitse kuin palan aivoja päivittäiseksi ravinnokseen. YK kuitenkin varoittaa, että elävien kuolleiden nykyisellä lisääntymisvauhdilla aivot loppuvat Afrikasta 25 vuodessa. Lontoon poliisi on ohjeistettu tilanteen varalta.

Suomen MM-joukkueessa 45 urheilijaa –
Suomi lähettää kotikisoihinsa joukkueen, joista tänä vuonna jopa 45 on kansallisesti menestyneitä urheilijoita. Seppo Räty muistutti aikanaan, että liiasta nestetankkauksesta seuraa ainoastaan, että paska lentää keihästä kauemmaksi. Lehden saamien tietojen mukaan kuran sattumissa on enemmän mitalitoivoja kuin Suomen joukkueessa. Lontoon poliisi on ohjeistettu tilanteen varalta.
Suomalaismuusikot vaativat suurempaa näkyvyyttä Pori Jazzeissa – Suomalaismuusikot ovat näreissään, että ulkomailta tuodaan Suomeen isompia soittajia kuin he ovat. Muun muassa Lenni-Kalle Taipale ei halua paikalle ketään yli 165-senttistä soittajaa, ja Marzi Nyman vastaavasti ei halua paikalle ketään 40-senttiä leveämpää soittajaa. ”Eikä niistä ainakaan saa lähteä meitä enempää ääntä”, Anna-Mari Kähärä huikkaa. Lontoon poliisi on ohjeistettu tilanteen varalta.

3 vastausta aiheeseen “Sähkeet väärinymmärretyistä uutisotsikoista tiistaille”

Jazz on jo musiikkityylinä sellaista paskaa, ettei mikään kaupunki halua yksinään ottaa vastuuta jazz-festivaalin tai muun jazz-tapahtuman järjestämisestä. Niinpä vakiintuneen käytännön mukaan puhutaan jazzeista vaikka kaikki syvällä sisimmässään tietävät totuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lontoon poliisi ampui kolme uutta terroristiepäiltyä

(LONTOO) Lontoon poliisi ampui viikonlopun mittaan vielä kolme epäiltyä terroristia. Lisäksi seitsemän haavoittui vakavasti. Kaupungin poliisipäällikkö Butch Cassidy ei maanantaiaamuna...

Close