Kategoriat
Muut lehdet

Sanomalehtikatsaus maanantaiksi

Mulkut – Helsinkiläiset ovat isosti perseestä ja kyllä Tampere on paljon parempi, pohtivat koko edellisen viikon Aamulehdet journalistisesti objektiivisissa ja korkeatasoisissa pääkirjoituksissaan ja oikeastaan kaikissa uutisissaankin. Lehden mielestä hallituksen päätös siirtää syksyn 2006 Asem-kokous pääkaupunkiin oli ”erityisen mulkku ratkaisu”. Aamulehden mukaan Tampere olisi ollut parempi vaihtoehto jo siksikin, että kaupungin nimessä on enemmän Asem-sanan kirjaimia.
No, otan Natoon – Suomen pitäisi kiireimmiten liittyä sotilasliitto Natoon, toteaa Helsingin Sanomien kolumnisti Olli Kivinen viimeisimmässä, sitä edeltävässä ja oikeastaan kaikissa aiemmissa kolumneissaan. Kivisen mukaan Suomen pitäisi mitä nopeimmin liittyä Natoon. ”Suomen on liityttävä Natoon”, hän argumentoi. Natolla on hänen mukaansa hyviä puolia. ”Mainitsinko jo, että Suomen pitäisi liittyä Natoon?” hän päättää.
Va’ fan? – Hufvudstadsbladetin artikkeleista emme vieläkään saaneet tolkkua, paitsi sanoista ’tunnelbana’, ’några stora husfrun’ ja ’Tjäna madrassen! Har du fått någe balle på sistone då?’.

5 vastausta aiheeseen “Sanomalehtikatsaus maanantaiksi”

Turhaa parjausta. Televisiokeskustelussa Olli Kivinen on sanonut, että hänellä olisi lukuisia perusteluja sille, miksi Suomen tulee liittyä Natoon, mutta aikaamme ja vaivaamme säästääkseen hän mainitsi televisiossakin vain yhden perustelun: 1. Suomen tulisi liittyä Natoon.

Jos Suomi menee Natoon, voi Kyty suuttua. Sitten Appi antaisi isän kädestä kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Italialainen ruoka ei suomalaisten suosiossa

(LAGUNA SECA) Ranskan ja Italian päämiesten Jacques Chiracin ja Silvio Berlusconin alentavat kommentit suomalaisesta ruuasta ovat nostattaneet suurta närkästystä ympäri...

Close