Kategoriat
Kotimaa

Ranskalaiset eivät suomalaisten suosiossa

(JASKAN GRILLI) Euroopan valtioiden välejä pahasti hiertävä ruokakeskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä. Jacques Chiracin ja Silvio Berlusconin alentavat kommentit suomalaisesta ruuasta nostattavat voimakasta närää kansan keskuudessa.
Nyt suomalaiset ovat käyneet vastahyökkäykseen. Esimerkiksi Veikko söi viime yönä kebabinsa riisillä, vaikka tavallisesti valitsee annokseensa ranskalaiset perunat.
”Tavallisesti valitsen annokseeni ranskalaiset perunat, mutta nyt söin kebabini riisillä”, Veikko perustelee.
”Enemmän kuin ranskalaisia perunoita, annoksessani oli viime yönä pitaleipää”, mökeltää puolestaan kaverinsa Jorma ja loppaa Similtä veret nokkaan.
”Hautausmaa on ensimmäinen metsä”, Jorma hyräilee ja tietää tekevänsä vainajaa.

5 vastausta aiheeseen “Ranskalaiset eivät suomalaisten suosiossa”

Se tapaus joka nosti kylämme uutisiin. – No, olin mie siellä. Olin justiisa tulossa kirjastoautolta. Vakuutan että tämä pikku paheeni ei ole hillinnyt kulttuurinnälkääni.
Sillon Jorma ja ne tuli vastaan ja piikitteli siitä ”plastiikat lakanan alla” –jutusta.
-Vieläkö sie näät niitä unia missä vettä kaadetaan astiasta toiseen?
-Helekatin roistot!
Mie sisuunnuin niin että lähin niitten matkaan.
Niillä oli uus satsi tiputettu vaikka sen piti vasta seuraavalla viikolla olla.
-Ää, mitä sitä turhaan; Simillä on kato nimipäivä.
Mentiin siitä saunamökkiin ja pantiin löylykauha kiertään.
Sirkka sammu ensimmäisenä. Joku veti siltä tuulipuvunhousut poloviin mutta kellään ei seissy.
Simi alako taas sitä iänikuista Ruottiaikaansa kertaamaan.
Mie menin portaille kuselle niin sillä välissä Jorma loppas Similtä veret nokkaan ja raahas sen kartanolle.
-Siinä on Simi lapio. Kaiva siihen kuoppa itelles!
Siinä vaiheessa mie lähin meneen. Se oli elämäni omituisin joulu…

Vastaa käyttäjälle Khone Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisesta ruoasta

En voi ymmärtää Lehden puolueellista uutisointia Jacques Chiracista ja suomalaisesta ruoasta! Itse olen syönyt Jacques Chiracia kaikkina kirkollisina juhlapyhinä jo...

Close