Kategoriat
Ulkomaat

Taivasten valtakunnan avaimet katosivat

(VATIKAANI) Maailma on ottanut järkyttyneenä vastaan tiedon, jonka mukaan Taivasten valtakunnan avaimet ovat hävinneet. Vatikaanista tihkuvien hajanaisten tietojen mukaan taivaan portit ovat pysyneet suljettuina jo useamman päivän, ja kymmenet miljoonat sielut joutuvat odottamaan kiusallisessa välitilassa päästäkseen kaipaamaansa riemuun ja lepoon.
Lehden saamien tietojen mukaan sielut jonottavat taivaan porttien ulkopuolella äärimmäisen kurjissa oloissa. Monet ovat alastomia, yksinäisiä ja eksyneitä. Rajatila-alueella ei ole edes välttävää kriisiapua, mannakuljetukset eivät yrityksistä huolimatta ole päässeet perille.
”Tilanne on äärimmäisen sekava, väkeä on paljon. Täällä on todella kylmä, ja moni sielu on valmis myymään itsensä päästäkseen mihin tahansa muualle”, Lehden jonosta tavoittama naapurin Karin sielu sanoo kurkussaan olevan pistohaavan kautta. ”Ja kyllä esimerkiksi minua henkilökohtaisesti vituttaa todella paljon”, hän lisää.

”Minunko täällä
pitää kaikki tehdä?

Edelleen Lehden hankkimien tietojen mukaan avaimet on viimeksi nähty paavilla. Jonkin aikaa ilman pahempia aivoverenvuotoja elellyt Benedictus XVI ei kuitenkaan pysty kertomaan avaimista yhtään mitään. Sekaannus on kirvoittanut katolisen kirkon piiristä värikkäitä kommentteja. Avaimet aikoinaan Jeesukselta saanut Pyhä Pietari on tapahtumista raivoissaan.
”Saatana! Voi vitun vitun saatanan vitun nutipäät perkele! Itsekö täällä pitää kaikki tehdä?” julmistunut Pietari mylvii.
Arkkipiispa Jukka Paarman mukaan ruumiista irtautumisen jälkeinen tila voi olla sielulle kohtalokas. ”Irtautuminen on sekavaa aikaa, mielessä pyörii monenlaista. Sielua ei todellakaan ole suunniteltu tällaiseen ylimääräiseen, pitkään välitilaan ruumiista irtautumisen ja loppusijoituksen välillä”, Paarma huokaa.

5 vastausta aiheeseen “Taivasten valtakunnan avaimet katosivat”

Enempää Matti Vanhanen ei halunnut asiaa kommentoida. Hän lukitsi autonsa ja käveli lasten kanssa ulko-ovelle.
– Olen sitäpaitsi kesälomalla, rennosti pukeutunut Vanhanen huusi vielä perään.

Mulle kävi vähän samalla tavalla tossa männä viikolla. Onneks oli eväät mukana.
Kannattaa varata avaimet ajoissa, niin välttää moiset ruuhkat. Tosin on oltava varuillaan, sillä on paljastunut keljuja vedätyksiä tietyissä Taivaallisissa matkatoimistoissa.Tätä on kuitenkin sattunut hyvin harvoin ja usein vain puolikuolleille Töölön matkatoimiston kautta.
HUPS tarjoaa halpalentoja Taivaan porteille niille, jotka eivät kuljetusta ole vielä sattuneet järjestämään: Lähdöt porteilta E2, E5 ja E27. Lisäksi minun kyytiin mahtuu vielä kaksi (toinen takakonttiin, toinen hanskalokeroon HUOM! savuttomat tilat, ei lemmikkejä -sori!)
PS. Pietari on luvannut ratkaisevasta vihjeestä palkkioksi ikuisen elämän kuolleena sieluna.

Vinkkinä taivaan portteja kolkutteleville sieluille, menkää siitä yli mistä aita on matalin. Niin hevosetkin tekee.

Helpompaa on kamelin mennä neulasilmästä läpi kuin näinä päivinä kenenkään päästä taivaaseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ranskalaiset eivät suomalaisten suosiossa

(JASKAN GRILLI) Euroopan valtioiden välejä pahasti hiertävä ruokakeskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä. Jacques Chiracin ja Silvio Berlusconin alentavat kommentit suomalaisesta ruuasta...

Close