Kategoriat
Kotimaa

Ranskalainen ei suomalaisten suosiossa

(RÄMÖ) Suuri debatti euroopan valtioiden ruokatalouden tiimoilta kiehuu edelleen hurjasti. Jacques Chiracin alentavat kommentit suomalaisesta ruoasta herättävät närää esimerkiksi rämöläisessä Konstantin ”Konstantin” Konstantin-Konstantinissa.
”Mieluummin kuin Jacques Chiracin minä söisin suomalaista ruokaa” toteaa Konstantin-Konstantin.
”Jacques Chiracia mieluummin söisin Silvio Berlusconin tähdentää Konstantin-Konstantin vielä.

Yksi vastaus aiheeseen “Ranskalainen ei suomalaisten suosiossa”

(Kullivik) ”Öljyssä paistettu Chirac on selvästi parempi kuin 10 musso.. Berlusconia puun oksasta roikkumassa”, sanoo alan mies Nötkööt Tuunanen Tullilahden rantapusikossa. Herkuttelevia herroja onkin kokoontunut rannalle suurehko joukko odottamaan avattujen lasol- ja kolinapulllojen temperoitumista järvivedessä. ”Kyllä se on totta, kyllä on suoma-hiklaine ruoka pahaa. Minenoo mitään kiinteetä syöny viitee vuoateen ja jos oon joskus erehtyny semmosta suuhunu laittaa niin samantein on tullu ylöösh”, kommentoi Keino Muikka ja kusee tossuilleni. Ruokakeskustelu jatkuu vielä tämänkin jälkeen vuolaana pikku- ja isommillekin tunneille, mutta valitettavasti muistiinpanot käyvät kovin epäselkeiksi tästä edettäessä. Letkuissa kuitenkin herättiin, että mikäs se tässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailman säälittävimmän yhdynnän ennätys uusiksi pian?

(JOENSUU) Maailman säälittävimmän sukupuoliyhdynnän maailmanennätys on jälleen vaarassa viikonloppuna, kun Ilosaarirock käynnistyy perjantaina Joensuussa. Tapahtumajärjestäjät uskovat, että kymmenien tuhansien festivaalivieraiden...

Close