Kategoriat
Kotimaa

Maailman säälittävimmän yhdynnän ennätys uusiksi pian?

(JOENSUU) Maailman säälittävimmän sukupuoliyhdynnän maailmanennätys on jälleen vaarassa viikonloppuna, kun Ilosaarirock käynnistyy perjantaina Joensuussa. Tapahtumajärjestäjät uskovat, että kymmenien tuhansien festivaalivieraiden joukosta saattaa hyvinkin löytyä uuteen ennätykseen pystyvä pari.
”Räyhäviinaa ja Laulurinteen puska. Siittä lähtee”, karjalassa vannotaan.
Uuden ennätyksen syntyä on jo ehditty tänä kesänä odottaa. Kansainvälisen liiton uusien asetusten mukaan ennätykseksi kelpaa nyt myös sellainen säälittävä yhdyntä, jossa kondomeita on kyllä ostettu, mutta unohdettu käyttää. Vapun ja juhannuksen kovasta rynnistyksestä huolimatta kurikkalaisen Matin toissakesäinen varvi kantaa edelleen säälittävimmän yhdynnän titteliä.
”No se räjähti heti ku huulille pääsin”, Matti muistelee ikävään saumaan sattunutta ripulipaskakohtaustaan.
Lehden saamien tietojen mukaan ranualainen pikku pirihuora Pimppu ja imatralainen putkiasentaja Sami ovat vahvoilla, kun uutta ennätystä Joensuussa yritetään.

10 vastausta aiheeseen “Maailman säälittävimmän yhdynnän ennätys uusiksi pian?”

Ei jumalauta mikä repeäminen… Hihihihihihi kun ilosaarirock käynnistyy… hähähähä putkiasentaja…

(Lähellä Toukolan kylää) ”Säälittävistä yhdynnöistä puheen ollen”, toteaa 7 lihavaa lehmää-lehti, ja jatkaa: ”täytyy ottaa huomioon eräskin seikka”. 7 ammua kertoo miten ministeri Matilla (nimi muutettu) ja salarahkas Kaarina Mäkelällä (PL 666, Vantaa – Vanda) oli kiihkeä suhde yli kahden tilauskauden ajan. ”Matti oli siis ihan niinkuin a)kyltymätön b)kiihkeä c)hervoton koko suhteemme ajan”, toteaa Mäkelä ja tarjoaa arpalippuja. ”Se alkoi aivan a)viattomasti b)siveästi c)estottomasti kun lähetin hänelle rohkean tarjouskirjeemme. Matti vastasi heti ja a)janosi b)himosi c)uneksi lisää. Varsinkin lause ”olet jo voinut voittaa” sai hänet aivan tolaltaan”, muistelee Mäkelä ja kyselee haluammeko maksaa tilauksemme yhdessä, kahdessa vai kolmessa kätevässä kuukausierässä. ”Lähes päivittäin hän lähetti viestejä ja kyseli koska uusi lyhennettyjen kirjavalioiden osa tulee. En varmaan saisi paljastaa, mutta erityisesti Eduskunnan siniset pöytäkirjat -teos oli Matin mieleen. Niitä hän tilasi luotetuimmille vihamiehilleenkin lahjaksi. Myös rohkea kuvateos ”Suomen maitolaiturit värikuvina” oli Matin suosikkeja”, kertoo Mäkelä ja valikoi paloja tiikerikakusta.

Saako osallistua vaikkei tiedä mitä yhdyntä on?
PS. Mitä se valkoinen kalsareissani on? Onko virtsassani liikaa valkosoluja vai? Miksi vasen käsi on hiirikäsi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fakta: Säälittävimmät yhdynnät

1. Matti, Kurikka + tuntematon todennäköisesti naispuolinen henkilö kesällä 2003. Ei koitusta, syy: Matin äkillinen ripulipaskakohtaus kriittisellä hetkellä. 2. Juhani,...

Close