Kategoriat
Kotimaa

Ennätyssäälittävässä yhdynnässä epäillään vilppiä

(LAULURINNE) Tummat pilvet ovat kerääntyneet varjostamaan viikonloppuna Ilosaarirockissa tehtyä maailman säälittävintä yhdyntää. Kansainvälinen olympiakomitea KOK ei tiettävästi aio vahvistaa ennätyssuoritusta vilppiepäilyjen vuoksi.
”Meillä on vahvat epäilykset siitä, että ennätyksen saavuttamiseen on käytetty kiellettyjä aineita ja todennäköisesti suorituksen aikana oli myös liikaa myötätuulta”, kertoo olympiakomitean tiedottaja paroni de Coubertin-Paakkunainen.
Ennakkokaavailujen mukaan ennätystä yritettiin Ilosaarirockin aikana oikein miehissä ja suosikkeina olivat ranualainen crackhoro Pimppu sekä imatralainen putkiasentaja Sami. Heidän koituskoitoksensa nähtiin suuren yleisön kannustaessa leirintäalueella lauantaina noin kello 02.20.
”Yritys oli kyllä äärimmäisen säälittävä. Huseeraamista, venkoilua, ähistystä, taistelua verkkosukkahousujen kanssa ja lopulta täydellinen antikliimaksi reisille. Yrityksestä lähetettiin jopa kännykkäkameralla kuvat molempien vanhemmille, mikä tuo kyllä roimasti tyylipisteitä”, KOK:sta kerrotaan.
Vanha ennätys saattaa silti mennä uusiksi lähiviikkojen aikana, sillä KOK:n käsittelyyn on tullut noin parisataa ennätysyritystä. ”Ihan vitun säälittäviä ovat kyllä kaikki. Pahalta näyttää”, kuolaa paroni punaisena.

Yksi vastaus aiheeseen “Ennätyssäälittävässä yhdynnässä epäillään vilppiä”

Kisapaikalla kiersi sunnuntain aikana sitkeästi myös huhu, jonka mukaan suoritusvälineitä on sormeiltu ja/tai peukaloitu. KOK tutkii asiaa ja lupaa ettei asiaa katsota läpi sormien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uudet jäätelöhitit jo suunnitteilla

(BÖLE) Seitsemän kuolemansyntiä, viisi aistia - ja sarja jatkuu. Jäätelövalmistaja GB Glace aikoo tuottaa myös ensi kesäksi upouuden jäätelöpuikkosarjan suomalaisten...

Close