Kategoriat
Talous

Ihmiskaupan kesäalelle suuret odotukset

(MYÖS SUOMI, USKOKAA VAAN) Ihmiskaupan pian alkavien kesäalennusmyyntien arvellaan ylittävän entiset ennätykset, ennakoi Ihmiskaupan keskusliitto sunnuntaisessa markkinakatsauksessaan. Katsauksen mukaan kevään aikana myyntimäärät ovat hieman notkahtaneet, mikä viittaa siihen, että kotitaloudet ovat siirtäneet ostopäätöksiään alea silmälläpitäen.
”Varastot ovat täynnä alennuseriä, joten tavara ei lopu kesken. Sesongin hittituotteiksi arvelen kiinalaisia ja entisten neuvostotasavaltojen tuotteita, unohtamatta tietenkään itäeurooppalaista tuotantoa”, pohtii Ihmiskaupan keskusliiton toimitusjohtaja Martin Pimp.
”Unohtaa ei myöskään sovi rajavartijoiden lakon antamaa piristysruisketta”, hän huomauttaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Ihmiskaupan kesäalelle suuret odotukset”

(PÄÄKALLOLINNA) Ihmiskaupan kesäalennusmyynteihin erityistä kiinnostusta osoittavat metsätyönantajat. ”Raha haisee paperille!”, tokaisee Riku Iistäjä, eräs metsäteollisuuden vaikuttajista hamstratessaan vessapaperia. ”Voi olla että emme näe metsää puilta, siksi olisikin tärkeää saada jotain paperille ennenkuin homma menee puihin”, Iistäjä jatkaa ja pyyhkii toisellekin puolelle työehtosopimusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohta kaduilla virtaa veri

KOLUMNI TYÖMARKKINOISTA Ennustan väkivaltaa. Ennustan pahoja asioita. Merkit ovat olleet kuluvana keväänä ja alkukesästä todella selvästi esillä. Kuilu työnantaja- ja...

Close