Kategoriat
Urheilu

Suomi ulkoistaa jääkiekkoilun Tsekkiin

(HELSINKI) Suomen jääkiekkoliitto ilmoitti varhain keskiviikkoaamuna päätyneensä yhdessä valtioneuvoston kanssa tutkimaan mahdollista ammattimaisen jääkiekkoilutoiminnan ulkoistamista Tsekkiin. Jo seuraaviin mm-kisoihin mennessä tarkoituksena olisi lopettaa kotimainen maajoukkuekiekkoilu ja vuokrata Tsekistä tilalle vastaava.
Muutaman vuoden sisällä toiveissa on myös kotimaisen kiekkosarjan korvaaminen edullisemmalla tsekkiläisellä, kertoi tiedotustilaisuudessa Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola.
”Onko vittu parempia ideoita?” kyseli vahvasti humaltunut Kummola paikalle kokoontuneilta toimittajilta.

5 vastausta aiheeseen “Suomi ulkoistaa jääkiekkoilun Tsekkiin”

(Kardemumma) Seuraavana ulkoistamisvuorossa ovat pesäpallo, jalkapallo, käsipallo, koripallo ja sulkapallo. Pallot viedään kesämökeille ympäri maata ja niitä etsitään turhaan loman päättyessä. Lopulta niiden havaitaan olevan edelleen kuljetuskasseissaan auton takakontissa, viimeisen tyhjentyneen kaljakorin takana. Huoltoasemilta ostetut krokettivälineet ovat sen sijaan kärsineet tappioita, kun mailatkin on pätkitty saunapuiksi sateisen kesän vuoksi.

Myös tissien ulkoistaminen tuntuu hyvältä idealta. En tosin ymmärrä, miten.

Nähtiinkö Kummolaa tiedotustilaisuudessa erikoislähikuvassa, jossa erottui ylähuulen päältä puskeva asiantuntijahiki? Jos ko. kohdasta todella erittyi hikeä, niin jutussa on toinenkin vltava virhe ison alkukirjaimen lisäksi: nimittäin iso-K puskee asiantuntijahikeä vain raastavassa kankaisessa, ei humalaspäissään.

Euroviisuja kannattaisi ulkoistaa vieläkin enemmän, jos ei työllisyyssyistä haluta kokonaan lopettaa niihin osallistumista. Suomi voisi olla uranuurtaja ja kilpailuttaa viisuedustuksen koko EU:n laajuisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kivat puuhasähkeet tiistaille

Tarjan nauhat - Presidentti Tarja Halosen kannatus on viimeisimpien gallupien mukaan laskenut noin 51 prosenttiin. Kun kuitenkin tiedetään, että vain...

Close