Kategoriat
Sähkeet

Konformistiset sähkeet tiistaille

Stora Enson työnseisaus päättyy – Viikonvaihteessa alkanut työnseisaus Stora Enson tehtailla päättyy, mikä on tietysti hyvä asia. Elinkeinoelämän valtuuskunta on tuominnut työnseisaukset, mikä osoittaa jämäkkyyttä ja miehistä harkintakykyä.
SDP:n kannatus laskussa – SDP:n kannatus on pudonnut hieman, mikä on kyllä sääli, kansan enemmistön asialla kun ovat. Toisaalta Kokoomuksen kannatus on koholla, mikä on tietysti hyvä asia kansan enemmistön asialla kun ovat. Lopuksi kaksi lukua: 2,6 ja 74.
Kurssit nousussa – Pörssikurssit olivat nousussa New Yorkissa, mistä hyötyvät kaikki. Teknologiaosakkeiden Nasdaq-indeksi nousi 12,32 pistettä (0,63 prosenttia) lukuun 1 979,67, mikä on hyvä asia. Teollisuusosakkeiden Dow Jones -indeksi jne.

3 vastausta aiheeseen “Konformistiset sähkeet tiistaille”

Olen viime aikoin ollut erityisen viehättynyt lukuihin 6,98 ja 2211076,978152611. Mitä tähän sanoo Nasdaq? Entäs Nascar?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 9.5.1945: Eurooppa juhlii sodan päättymistä

(RIIKA) Euroopan kansat ovat viime päivien aikana juhlineet Saksan täydellistä antautumista ja natsien hirmuvallan murenemista. Liittoutuneiden valtiojohdon kokoontuessa Moskovaan virallisiin...

Close