Kategoriat
Sähkeet

Etc Ad Infinitum -sähkeet tiistaille

Sotilas pahoinpiteli vankeja Abu Ghraibissa – Yhdysvaltalainen sotilastuomioistuin totesi maanantaina amerikkalaisen sotilaan syyllistyneen vankien pahoinpitelyyn irakilaisessa Abu Ghraibin vankilassa. Sotilaspoliisi katsottiin syylliseksi useisiin pahoinpitelyihin. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vakuuttaa, että kysymyksessä on yksittäistapaus.
Sotilas pahoinpiteli vankeja Guantanamossa – Yhdysvaltalainen sotilastuomioistuin totesi maanantaina amerikkalaisen sotilaan syyllistyneen vankien pahoinpitelyyn kuubalaisessa Guantanamon sotilasvankilassa. Vartija katsottiin syylliseksi useisiin pahoinpitelyihin. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vakuuttaa, että kysymyksessä on yksittäistapaus.
Sotilas pahoinpiteli vankeja Abu Ghraibissa – Yhdysvaltalainen sotilastuomioistuin totesi maanantaina amerikkalaisen sotilaan syyllistyneen vankien pahoinpitelyyn irakilaisessa Abu Ghraibin vankilassa. Sotilaspoliisi katsottiin syylliseksi useisiin pahoinpitelyihin. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vakuuttaa, että kysymyksessä on yksittäistapaus.
Sotilas pahoinpiteli vankeja Guantanamossa – Yhdysvaltalainen sotilastuomioistuin totesi maanantaina amerikkalaisen sotilaan syyllistyneen vankien pahoinpitelyyn kuubalaisessa Guantanamon sotilasvankilassa. Vartija katsottiin syylliseksi useisiin pahoinpitelyihin. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vakuuttaa, että kysymyksessä on yksittäistapaus.

5 vastausta aiheeseen “Etc Ad Infinitum -sähkeet tiistaille”

Lehden tarkoitus on lisätä yleisinhimillistä tietoisuutta. Oikea termi on Ad aware.

Jordanialainen Abdul al’Ihram ja epyktiläinen Jasser bin Hussein ovat räjäyttäneet Bagdadissa itsemurhaiskussa autopommin ja 40 irakilaisen siviilin ohella kaksi vääräuskoista koiraa on menettänyt henkensä. Kaksi Abdulin vanhempaa veljeä on jo päässyt taivaaseen samalla tavoin, ja Mar’Ja on jo valmistanut kolme nuorempaa veljeä samalle tielle. Jasserin nuoremmat veljet odottavat myös innolla kutsua ulkomaankomennukselle. Tähän mennessä al’Ihramin suvun jäsenten tekemissä itsemurhaiskuissa on kuollut 230 satunnaista siviiliä, 38 sellaista jotka ovat olleet hakemassa työtä vääräuskoisten koirien nuoleskelijoilta eli Irakin nykyhallitukselta sekä 6 vääräuskoista koiraa joista 2 on ollut amerikkalaisia sotilaita. Bin Husseinin suku haluaa kovasti päästä vähintään samaan.

Kulttuuriministeri Tanja Karpela on joutunut verenvähyyden vuoksi sairaalaan. ”Syytä huoleen ei ole, vaikka erehdyksessä pumppasimmekin ministeriin työttömien luovuttamaa verta. Siksi Karpela on saattanut vaikuttaa viime päivinä tavallistakin flegmaattisemmalta”, toteaa tohtori Rhesus Lykantrooppi Helsingin plasmalaitokselta. Laitokselta luvataan, että jatkossa ministeriin pumpataan vain lomautusuhan alaisten ja ylityöllistettyjen elinnesteitä. ”Ai sairaalassa? Kas kun ei olla huomattukaan. Kyllä suomalainen kulttuuri on yhä hyvin voimissaan, ainakin meillä palkka napsahtaa ajallaan tilille”, lausuu apulaiskulutustuottaja Lusmu Lässykäinen kulttuuriministeriöstä. ”Ihan normaalisti pyyhimme joka viikko ministerin pöydällä olevasta paperipinosta pölyt, jos tuo joskus sattuisi vaikka käymään täälläkin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Irakin kapinalliset uhkaavat lakolla

(FALLUJA) Yhdysvaltain johtaman liittouman hankaluudet Irakissa jatkuvat. Maan miehitystä vastustavat kapinallisryhmät ilmoittivat myöhään maanantaina aloittavansa työtaistelutoimet, jos alan työehdoista ei...

Close