Kategoriat
Kotimaa

Dressmannilta Saddam-kalsarit

(VAATEHUONE) Vaatetusketju Dressmann julkistaa kesäkuun alussa uuden Saddam Husseinin nimeä kantavan malliston. Ketjun mukaan pyrkimys on hyödyntää brittitabloidi Sunin entisestä diktaattorista julkaisemien kuvien synnyttämää kohua.
Dressmannin tiedottajan Kalevi Raappahousun mukaan uusi Saddam-mallisto koostuu yksinomaan valkoisista puntittomista alushousuista. ”Pelimiehet pukee Dressmann”, sanoi hitaasti kävelevä Raappahousu eroottisesti hymyillen.
Pian tämän jälkeen tiedottaja kysyi onko toimittajalla mahdollisesti illalla mitään menoja. ”Luulin, ettet koskaan kysy”, vastasi toimittaja, joten lähdimme tiedottajan luokse katsomaan Euroviisuja videolta.

7 vastausta aiheeseen “Dressmannilta Saddam-kalsarit”

Hyvä että vihdoin saadaan Saddam kalsarit.
Odottelen vielä vessapaperia, johon on painettu koraanin tekstiä, jotta olisi jotain luettavaa vessassa.

Vessapaperi johon on painettu raamatun tekstiä olis ainakin mun ostoslistalla heti. Ei tosin lukuelämyksen takia. Siinäpä idea paperiteollisuuden pojille heti kun ovat lopettaneet keskinäisen kiukuttelunsa.

Markkinoilla kaiketi onkin jo WC-paperirulla, jossa jokaiseen arkkiin on painettu vitsi. Revi siitä huumoria!

ja wc-paperirullia joihin on painettu Saddam Husseinin tai vaihtoehtoisesti George W. Bushin kuvia. Poliittisen suuntautuneisuutensa voi tuoda ilmi monella tavalla!

Kikkeli- ja kakkahuumori ovat kyllä ehdottomasti huumorin aatelia! Näin se on. Sano mun sanoneen. Se on selvä ku bläkki.

Kannattas varmaan köyhän opiskelijapojan ite myydä käytetyt kalsarinsa kiihkeille keski-ikäisille naisille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohtalaisen ontuvat puujalkasähkeet tiistaille

EU pohtii ilmatilan loukkauksia - Unioni selvittää, onko Venäjä syyllistynyt tahallisiin Suomen ilmatilan loukkauksiin nimitellessään ilmatilaa "rumaksi", "paskanhajuiseksi" ja "sodomiitiksi"....

Close