Kategoriat
Paavi

Vatikaani: Paavin terveys on hyvä

(VATIKAANI) Vatikaani kiistää jyrkästi huhut, joiden mukaan 78-vuotiaan vastavalitun paavi Benedictus XVI:n terveydentila olisi huono. ”Ei pidä paikkaansa. Paavi on koomassa enintään kuusi päivää viikossa”, kommentoi kardinaali Biggles. ”Missään tapauksessa ei voida todistaa, että paaville olisi pitänyt antaa sydänelvytystä useammin kuin kahdesta viiteentoista kertaan päivässä”, Biggles sanoi.
Vatikaanin julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan nuorekkaan paavin harrastuksiin kuuluvat meningeooma, pallolaajennukset ja sepelvaltimotauti. Kardinaali Joseph Ratzinger itse kommentoi asiaa räpäyttämällä silmiään kahdesti, mikä tarkoittaa ’kyllä’, jolloin konklaavi päätti varmuuden vuoksi intuboida hänet toiseenkin kertaan.

8 vastausta aiheeseen “Vatikaani: Paavin terveys on hyvä”

Herkullista olisi nähdä Vatikaanin ja vaikkapa Saamimaan edus-
tusjoukkueet FIFA World Cupin finaalissa. Ehkäpä jo vuonna 2010…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tarkastajien haaviin useita viallisia sananparsia

(SUMIAINEN) Suomen tuoteturvakeskuksen tehotarkastuksissa huhtikuussa löydettiin useita viallisia ja jopa vaarallisia sanontoja ja sananparsia. Tuoteturvakeskuksen päällikkö Juhani Ahon mukaan kaikki...

Close