Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Suuri Cthulhu mukaan paavikilpaan

(VATIKAANI/R´LYEH) Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu on yllättäen noussut varteenotettavaksi ehdokkaaksi uutta paavia valittaessa. Cthulhun taakse on kerääntynyt nopealla tahdilla merkittävä joukko kardinaaleja, joiden mukaan tähtien takaa muinaisina aikoina saapunut hirviö olisi omiaan katolisen kirkon johtoon.
”Valtaan päästyään suuri Cthulhu todennäköisesti hävittää koko Italian ja huomattavan osan Sveitsiä ja Itävaltaa. Eloonjääneitä alueelta tuskin on, mutta mikäli heitä löytyy, heidät orjuutettaneen yhdessä koko muun maailman kanssa” kuvaili Cthulhun suunnitelmia jumalolennon kannattajakunnan puheenjohtaja kardinaali C. D. Ward.
”Iä iä Cthulhu Ftaghn” lisäsi Ward vielä peitellen epämuodostumiaan oudolla tavalla koristellulla viitalla ja hiipalla.

5 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu mukaan paavikilpaan”

Yog soggoth ja sub niggurath ovat kuulemma myös kiinnostuneita kilvoittelemaan Paaveudesta…Lisää uudessa Seiskassa…

Dagonin Valittujen Veljeskunnan VT puheenjohtaja Matti " Mnomquah of Theem'hdra" Hautamäkisanoo:

Tämän uutisen ei ollut tarkoitus levitä julkisuuteen. Rankaisemme Kardinaali Charles Dexter Wardia asian vuotamisesta tiedotusvälineille. Noh, nyt sen tiedätte; isämme on palaamassa.
ph’nglui mglw’nafh cthulhu r’lyeh wgah’nagl fhtagn!

Joo, Nyarlathotep oli kiinnostuneempi Monacon ruhtinaan juuri vapautuneesta paikasta jättäen kilvoittelun Paaveudesta muille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Porvaripuolueet pohtivat yhteistä ehdokasta paavinvaaliin

(KOKKOLA) Keskusta ja kokoomus suunnittelevat yhteisen ehdokkaan asettamista tulevissa paavinvaaleissa. Porvaripuolueiden arvellaan pyrkivän yhteistyön turvin horjuttamaan perinteisesti vahvan SDP:n ehdokkaan...

Close