Kategoriat
Paavi Sähkeet

Lehden sähkeuutiset ja iltapäivän peili

Uusi paavi jakaa mielipiteet – Katolisen maailman Pyhä Isä, juuri virkaansa vihitty paavi Benedictus XVI, jakaa mielipiteet. Konservatiivisena kardinaalina tunnettu paavi jakaa mielipiteet Pietarinkirkon aukiolla ensi sunnuntaina kaikille halukkaille. Lehden saamien tietojen mukaan mielipiteet jaetaan ainakin oikeisiin ja vääriin. Edelleen väärät mielipiteet jakaantuvat ”suus kii pakana”, ”onko tuo kondomi” ja ”se on sulle helevettikeikka” -luokkiin.
Paavin johtajuus puntarissa – Vatikaanista tihkuvien tietojen mukaan uuden paavin alkutaival on alkanut hapuillen. Etenkin Benedictus XVI:n kyky tehdä ihmeitä on osoittautunut perin vaatimattomaksi. Myös paavin johtajuuden puute ja saamattomuus ristiretken järjestämisessä herättää tietyissä piireissä jatkuvaa närää. ”Paavin tila on vakaa. Viimeisimmästä aivoverenvuodosta on jo hollin aikaa eli hyvinkin 14 vuotta”, Vatikaanista naurahdetaan.
Karpelan polvistuminen kuohuttaa – Kulttuuriministeri Tanja Karpelan sunnuntainen polvistuminen paavin eteen ja monien mielestä liian pitkään kestänyt kädenpuristus puhuttaa edelleen koko Suomea ja aivan jokaista sen kansalaista. ”Kyllä tässä jotain hämärää on, eikä meidän selkeästi tarvise sanoa, että mitä. Ainakin luterilaisen Suomen maine maailman järjettömimmän muinaisjäänteen silmissä on iäksi mennyttä. Jaa.. onhan näitä. Entinen missi. Vanhanen. Rosendahl. Niinistö. Totti. Iltalehden alusvaatekuvat -93. Tissit”, toteaa lehden vakiolähde, lööppiguru Mikko Mallikas.

7 vastausta aiheeseen “Lehden sähkeuutiset ja iltapäivän peili”

Uusi paavi jakaa mielipiteet – Katolisen maailman Pyhä Isä, juuri virkaansa vihitty paavi Benedictus XVI, jakaa mielipiteet. Konservatiivisena kardinaalina tunnettu paavi jakaa mielipiteitä Pietarinkirkon aukiolla ensi sunnuntaina kaikille halukkaille. Lehden saamien tietojen mukaan jaettaviin mielipiteisiin kuuluvat mm. ”juusto laitetaan leivälle ennen leikkelettä”, ”Imperiumin vastaisku on parempi kuin Jedin paluu”, ”UFOja on ihan oikeasti olemassa” sekä ”paavi Benedictus XVI on hyvä jätkä”.

Se juusto laitetaan oikeastikkin leivälle ennen leikkelettä!
Miksi kukaan ei tee tälle asialle mitään?!
Vuosia olen taistellut tästä asiasta. Toiset väittävät että juusto laitetaan leivälle viimeisenä mutta minä tiedän paremmin. Juusto tulee heti voin jälkeen seuraavana. Ellei tietysti laita salaattia leivälle. Se on vielä ennen juustoa.

kyllä se salaatti sinne päälimmäiseksi tulee! Paitsi jos on vieläpä tomaattia. Tekaisin vieläpä kaavion jottei jää epäselväksi Virallinen Järjestys ™:
Ylähuuli
———-
Mausteet
———-
Tomaatti
———-
Salaatti
———-
Juusto
———-
Leikkeleet
———-
Rasvat
———-
Leipä
———-
Alahuuli

Nimim. Lukree omaa tässä asiassa absoluuttisen totuuden. Sillä kuten on kirjoitettu, ei missään nimessä rasvaa ja kasviksia (salaatti, tomaatti, mahd. paprika) saa päästää epäpyhään kosketukseen toistensa kanssa ennen vatsalaukkua. Juuston paikka voileipäsedimentissä heti rasvan päällä juontaa juurensa nimenomaan eristyksellisistä syistä; useimmiten juuston pinta-ala on suurempi kuin leikkeleiden, ja siten se soveltuu paremmin isoloivaksi kerrokseksi. Aivan eri asia on tietysti nk. ”lämmitettävät leivät”, jolloin juusto paremmin sulavana ainesosana tulee päällimmäiseksi, ikään kuin sitoen koko voileivän tiiviiksi paketiksi, mikä minimoi syöntirituaalissa rinnusten vaatimien uhrilahjojen tarpeen. Tyypillinen esimerkki ”lämmitettävästä leivästä” on sellainen, jossa ”rasvakerros” muodostuu tonnikalasta, ks. kuva 4.2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yöpakkaset hidastaneet kevätkylvöjen alkua

(HELSINKI/MOSKOVA) Kevään yöpakkaset ovat monin paikoin hidastaneet kevätkylvöjen alkamista Etelä-Suomessa. ProAgria Maaseutukeskusten liiton ja Suomen hallituksen rauhoittelevan tiedonannon mukaan kevätviljojen...

Close