Kategoriat
Viikonvaihde

Sarasvuo puolustaa Diiliä

(HELSINKI) Yritysvalmentaja Jari Sarasvuo tuohtui aiemmin viikolla esitetyistä syytöksistä, joiden mukaan hän viljelisi Diili-ohjelmassa jopa vahingollisessa määrin popularisoitua psykologiaa. Lehden erikoishaastattelussa Sarasvuo myös kielsi ehdottomasti, että Diili ylistäisi oman edun tavoittelua.
”Köyhät teillä on luonanne aina, mutta minua teillä ei aina ole”, muistutti Sarasvuo ja jatkoi sovinnolliseen sävyyn: ”Isä, anna heille anteeksi. He eivät tiedä, mitä tekevät.”
Useat Sarasvuon johtamistaidon kursseja käyneet ovat myös ehtineet jo ehdottomasti tuomitsemaan tätä kohtaan esitetyt syytökset. Sarasvuon opetuslasten mukaan kurssien jälkeen heidän elämänlaatunsa ja johtamisensa on kohentunut huomattavasti. Puolustajia Sarasvuolta ei puutu, mutta mies itse ei halua muiden taistelevan puolestaan.
”Pane miekkasi tuppeen. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan kaatuu. Luuletko, etten voisi pyytää apua Isältäni? Hän lähettäisi tänne heti kaksitoista legioonaa enkeleitä ja enemmänkin. Mutta kuinka silloin kävisivät toteen kirjoitukset, joiden mukaan näin täytyy tapahtua?” Sarasvuo muistutti innokkaimpia ihailijoitaan.
Mutta millainen mies todella on Jari Sarasvuo? Vaadimme suoran vastauksen koko Suomen kansaa askarruttavaan kysymykseen: oletko sinä Jumalan poika?
”Itsepä sen sanoit”, vastaa Sarasvuo. ”Ja minä sanon teille: vastedes te saatte nähdä Ihmisen Pojan istuvan Voiman oikealla puolella ja tulevan taivaan pilvien päällä.”

3 vastausta aiheeseen “Sarasvuo puolustaa Diiliä”

Ja sinulle Juhana minä sanon; ”Ennen kukonlaulua sinä kolmasti minut kiellät!”, totesi Saravuo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaskeala: Suomen liittymistä Venäjään ei voida sulkea pois

(KREML) Puolustusvoimain komentaja Juhani Kaskealan mukaan Suomen nykyisessä turvallisuuspoliittisessa tilanteessa ei voida sulkea kokonaan pois sitä mahdollisuutta, että Suomi jo...

Close