Kategoriat
Kotimaa

MM-kisat tuovat kokaiinin myös suomalaisten kuluttajien ulottuville

(MEDELLIN) Amerikan mailla jo pitkään kuluttajien saatavilla ollut virvoitustuote, kokaiini, on vihdoin rantautumassa myös Suomeen. Kokaiinia saataneen vähittäiskauppaan tulevana kesänä, kun Helsingissä järjestetään yleisurheilun MM-kisat.
Aiemmin kokaiinia ovat päässeet maistelemaan vain ne harvat herkkusuut, jotka ovat tuoneet sitä itse ulkomailta. Tämä on kuitenkin hankalaa, sillä tullimaksut ovat korkeat, ja tuonti tarkkaan säännösteltyä. MM-kisojen kunniaksi tuotteen maailmanlaajuista tukkukauppaa harjoittava Medellinin kartelli on päättänyt kokeilla markkinoiden kannattavuutta myös Suomessa.
”Coca-cola olympialaisten aikaan 1952, kokaiini MM-kisoissa 2005. Katsoimme, että ajankohta on nyt passeli antaa tuotteen kokeilla siipiään”, selvitti ”Pablo” eräässä hämyisessä porttikongissa yhtiönsä markkinointistrategioita.
”Suurten tv- ja lehtikampanjoiden sijaan suosimme kuitenkin lähinnä peer-to-peer-markkinointia eli kuten täällä sanotaan, puskaradiota. Luotamme siihen, että sana uudesta tuotteesta leviää nopeasti. Siitä voi tulla todellinen kulttimenestys”, arvioi Pablo vilkuillen hermostuneesti ympärilleen.
Ilmeisesti Suomessa myyntiin tulevat erät toimitetaan Espanjan ja Portugalin tukuista. Ainakaan vielä mikään suurista kaupan keskusliikkeistä ei ole ilmoittanut ottavansa kokaiinia valikoimiinsa. ”Muistakaa, että ensimmäinen näyte on ilmainen”, huikkasi Pablo ennen poistumistaan juoksujalkaa.

6 vastausta aiheeseen “MM-kisat tuovat kokaiinin myös suomalaisten kuluttajien ulottuville”

Minä menen MM-kisoihin, sinne menee kaikki. Kokaiinisannalla sannoitettu on MM-kisojen raitti!

Hah, kokaahan on Suomessa tarjolla vaikka kuinka jo nyt.
Koettakaapas nyt te lehden alkoholistitoimittajat keksiä parempi aiheita.

80-luvun juppihuumetta, ei kiitos. Jos haluan nenärustooni reikiä, voin porata ne itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Halosesta porvaripuolueiden yhteinen ehdokas

(HELSINKI) Porvaripuolueet pääsivät aamuyölle jatkuneissa neuvotteluissa viimein sopuun yhteisen presidenttiehdokkaan asettamisesta. Yhteisehdokkaaksi on lupautunut Tarja Halonen, joka siis edustaa presidentinvaaleissa...

Close