Kategoriat
Arkisto

Lehti 1972 vuotta sitten: Iskariotin kauppaa ei pureta

Jerusalemin käräjäoikeus päätti varhain tänä aamuna, ettei kalastaja Juudas Iskariot ole oikeutettu purkamaan paikallisten Fariseusten kanssa tekemäänsä kauppaa Jeesuksesta Kristuksesta. Iskariot myi aiemmin viikolla Jeesuksen fariseuksille kolmellakymmenellä hopearahalla. Iskariot vetosi oikeudessa siihen, että oli palauttanut rahat hetimiten. Oikeus katsoi kuitenkin, että kauppa oli sitova.
”Tästä on ehtinyt jo olla muitakin kuluja asianomaisille, että ei tätä kauppaa voida purkamaan ryhtyä. Kehottaisin kaikkia, jotka aikovat kenties uskonnollisen johtajansa kavaltaa, että ottavat hyvissä ajoin selvää näistä kauppalain kiemuroista, että missä oloissa voi tulla katumapäälle” selvitti tilannetta ylipappi Kaifas.
Jeesus itse kannatti kaupan purkamista edes lyhyeksi aikaa, omien sanojensa mukaan ” päästäkseen vetämään kuonoon sitä saatanan persreikää [Iskariot]”. Iskariotia itseään ei toistuvista yrityksistä huolimatta tavoitettu ajoissa kommentoimaan tilannetta.

7 vastausta aiheeseen “Lehti 1972 vuotta sitten: Iskariotin kauppaa ei pureta”

Vähän otti kyllä sillon päähän se saatanan Juudas, ollaan me kyllä jo sovittu nytten…

Mikäli Karpo olisi ollut jakamassa tuolloin savuporoa sorretuille, olisivat ihmiskunnan synnit jääneet median painostuksesta sovittamatta, kun kuluttaja-asiamies olisi puuttunut kauppaan. Tämän vuoksi katsokaamme pääsiäisenä erityisen hartain mielin Karpoa ja kiittäkäämme siitä, ettei mokoma supivainaan ulkoiluttaja tullut tuolloin mikrofoneineen vapauttamaan vääryden kärsijöitä.

Jerusalemin käräjäoikeudella ei ole asiassa tuomiovaltaa, asia olisi pitänyt käsitellä tietenkin Roomassa vastaavassa oikeusasteessa. Mutta kun siitäkin päätöksestä valitettaisiin, asia saataisiin nopeimmin lopulliseen päätökseen kun katollisen kirkon kardinaalit muodostavat valamiehistön ja Paavi on tuomarina. Mikäli Jackon oikeudenkäynti ei ehdi päättyä ja/tai media ehdi unohtaa tapausta niin käsittely on syytä tehdä kirjallisena koska se ei kuitenkaan saisi tilaa missään maailman tiedotusvälineessä.

(Dallaspulla) Presidentti George W. Bush on keskeyttänyt pääsiäislomansa ja pitkän viikonloppun vieton kiiruhtaakseen Yhdysvaltain kongressiin, jossa hänen on tarkoitus allekirjoittaa lakimuutos Jeesuksen tuomioon liittyen. ”Katsottuani Mel Gibsonin liikuttavaa tulkintaa pääsiäisen tapahtumista olin tukehtua popcorniin tajutessani millä tavoin nuo kaapuhin verhoutuneet palestiinikaanit ovat kohtelemassa itseään jumalan poikaa, voimakasta samaistumiskohdettani. Roomalaisethan nyt tunnen jo vanhastaan, pyhää sotaani vastustavia barbaareja kaikki tyynni paitsi se Berlusik.. Berlukci.. Berliinikoni. Virkavallan suorittama teloitus on verrattavissa terroritekoon, mikäli sitä ei suoriteta inhimillisesti, kuten ampumalla, kaasulla, myrkkyruiskeella, sähkötuolilla tahi hirttämällä”, jupisi Bush jr. kravatti kireällä. Bush lupasi välittömästi aloittaa uhkailun voimatoimilla Juudeaa, Batsebaa, Arameaa ja Latinaa vastaan jos Jeeesusta ei välittömästi oteta alas ristiltä ja laiteta letkuruokintaan. ”Mee äijä ite kattoon, monttu on tyhjä kuin Saddamin kolo”, toteaa maailmalla laajalti uutisoidun oikeusmurhan uhri kolmantena päivänä kuolemastaan.

Eikö kukaan neuvonantaja uskalla kertoa George dabljuulle että juutalaiset eivät usko jeesuksen aitouteen, vaan odottavat edelleen jessen ensimmäistä tulemista?

I said to Jesus: ”If you wanna live, come with me”
and then I shouted ”Hasta la vista, baby” and shot the Judas.
Jesus resurrected Judas and said to me ”I’ll have to die” in which I said back ”If you wanna live, come with me”. Jesus replied to me: ”I’ll be back” which I adopted to my favorite line.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusien EU-maiden elintarvikkeet ajavat huonot kotimaiset elintarvikkeet ahtaalle

(KUHMO) Maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja ilmaisi eilisiltaisessa puheessaan nuorkauppakamarilla huolensa huonojen suomalaisten elintarvikkeiden kilpailukyvystä. Korkeaojan mukaan vaarana on, että...

Close