Kategoriat
Seksivau

Helmenkalastaja alkaa laulajaksi

”Galaksit räjäyttävää 80-luvun suomidiskoa”

Yleisön suuri suosikki Juhana Helmenkalastaja vapautettiin Diili-ohjelmasta sunnuntai-iltana. Vapautuksestaan selvästi henkisiä vahinkoja saanut Helmenkalastaja julisti lyhyen kiroilukohtauksen jälkeen vetäytyvänsä liike-elämästä ja alkavansa laulajaksi.
”Se on ollut haaveena jo pitkän aikaa, ja siinä olen varmasti parempi kuin Jari [Sarasvuo]”, Helmenkalastaja sanoo Lehden haastattelussa. ”Lisäksi laulajat saavat meikata itseään ilman, että kukaan epäilee mitään.”
Itseään ”hitaaksi syttäjäksi” kutsuva Helmenkalastaja kertoo erityisesti 80-luvun suomalaisen diskomusiikin olevan lähellä hänen sydäntään. Erityisesti hän toivoo yhteistyötä Kikan ja Frederikin kanssa. Koreografiksi hän suunnittelee Marco Bjuströmiä.
”Eiköhän niiden kanssa jonkinlainen diili synny”, Helmenkalastaja sanailee.
Helmenkalastaja kuvailee omaa äänialaansa ”galaksit räjäyttäväksi” ja uskoo voittavansa suuret kuulijajoukot puolelleen olemalla mahdollisimman paljon turhassa julkisuudessa Diilin jälkeen.
”Ainakin Ilta-Sanomien ja -lehden kannessa pitää olla maanantaina. Ja sitten 7 päivää voisi tehdä jonkun haastattelun tai lomamatkajutun vaikka Kreetalle”, Helmenkalastaja suunnittelee.
”Ja eihän sitä tiedä, seuraavaksi voisin osallistua uuteen Idols-kilpailuun”, Helmenkalastaja vihjaisee ja hymyilee. ”Silloin ainakin galaksit räjähtää viimeistään.”
Juhana Helmenkalastajan täydellinen haastattelu Diili-ohjelman tiimoilta on kuultavissa jollakin maksullisella radiokanavalla joskus toiste.

2 vastausta aiheeseen “Helmenkalastaja alkaa laulajaksi”

Terveisiä Juhanalle
Toivon että menestyt elämässäsi. Ehkä tarkoitan sillä jotakin muuta kuin sinä.
Media on peto joka ei sinua säästä. Olet herkkupala, tuore ja kokematon.
Ehkäpä turhamaisuuttasi ja pienuuden tunteesi vuoksi valitsit itsellesi kauniin ja mahtavan nimen. Sen muistaa kerran kuultuaan. Se on siis myös kirous.
Toivon, ettei sinun tarvitse kerran istua elämäsi raunoilla, miettien miksi näin kävi, miksi kaikki oli vain pintakiiltoa?
Hartioillasi kauniin nimesi taakka, jota et enää halua lausua edes itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Diilistä tippuneen Helmenkalastan ensikommentit

(HELSINKI) Juhana Helmenkalastaja purki tuntojaan melko voimallisesti sunnuntaisen Diili-ohjelman jälkeen lähetyksen päätyttyä. "Voi vitun vitun vitun vitun vittu", kirosi Helmenkalajasta...

Close