Kategoriat
Ulkomaat

Bush vannoo käyttävänsä "ihan vitusti rahaa" myös toisella kaudellaan

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush vannoo tänään virkavalansa aloittaen näin virallisesti toisen kautensa maan johdossa. Valkoisen talon lähteiden mukaan Bush tulee puheessaan lupaamaan ainakin käyttävänsä tulevalla kaudella ”ihan vitusti rahaa.” Varmemmaksi vakuudeksi jo virkaanastujaisseremonia tulee maksamaan noin 40 miljoonaa dollaria, mikä vastaa reilua 30 miljoonaa euroa.
Useat julkiset tahot ovat epäilleet, pystyykö Bush hallituksineen todella käyttämään toisella kaudella yhtä valtaisia summia kuin ensimmäisellä. Valkoisesta talosta kuitenkin vakuutellaan, että Yhdysvaltain talous tulee neljän vuoden päästä olemaan vielä ainakin toiset kuusi miljardia dollaria alijäämäinen. Miten tähän pystytään, siitä vaietaan toistaiseksi.
Bush vannoo virkavalansa kello kaksitoista paikallista aikaa, eli kello seitsemän suomen aikaa.

Huom!

Lehti pahoittelee jutussa esiintyviä asiavirheitä. Syy on kuitenkin, dromologian isä Paul Viriliota lainataksemme yhteiskunnan, jonka ainoana pysyvänä arvona on jatkuva nopeuden kasvattaminen. Pyrimme julkaisemaan jutun uudelleen korjattujen faktojen keralla ensi tilassa. Korjattua juttua voi myös tilata toimituksen sähköpostin kautta tai eduskunnan puhelinvaihteesta. Sähköpostitse tilatessanne muistakaa laittaa viestin otsikoksi ”Päätoimittaja on täysi mulkku”.

6 vastausta aiheeseen “Bush vannoo käyttävänsä "ihan vitusti rahaa" myös toisella kaudellaan”

Eikö tuo alijäämä mahda olla paljon suurempi kuin 6 miljardia?

Heh, pilkka osui omaan nilkkaan jälleen kerran. Teinit asialla, niin mitä muuta voikaan odottaa.

Kun maapallon väkilukukin on alle 6 miljardia, ei sen suurempia lukuja tarvita missään ja niinpä alijäämäkin on korkeintaan 6 miljardia.

onneksi lehden uutisten on tarkoituskin olla täyttä faktaa ja suunnattu nimenomaan pilkkua nussiville tosikoille.

EI BUSH OIKEESTI SANONU ET SE KÄYTTÄIS VITUSTI RAHAA!!!!!!111111111 TAIJATTE HUIJATA PAHEMMAN KERRAN!!!!!!1111 ONNEKSI MINÄ OLEN ASIOISTA PERILLÄ, SENKIN TEINIT!!!!11

Read previous post:
Ulkomaalaisvirasto vaatii lisävaltuuksia köyhien NHL-pelaajien pikakäännytyksiin

(HELSINGIN JÄÄHALLI) Ulkomaalaisvirasto on esittänyt huolensa Suomea uhkaavasta pääasiassa kanadalaisten jääkiekkoilijoiden muuttoaallosta. Viraston mukaan sille pitäisi nopeasti antaa suuremmat valtuudet...

Close