Kategoriat
Sähkeet

Keskiviikon sähkeissä varoituksia

Hoitovirhe tuli kalliiksi – Hoitovirhe kävi kalliiksi 27-vuotiaalle mänttäläiselle Akille. ”Baarissa oltiin ja jäi joku horo käteen. Pamautin sen paksuksi ja nyt on ruokot maksussa. Kalliiksi on tullut. Varokaa, ettei tule virheitä hoitojen kanssa”, Aki summaa.
Suomen Pankki varoittaa koroista – Suomen Pankki varoittaa kansalaisia liian korkeista koroista. ”Etenkin näin pikkujouluaikaan korkea korko aiheuttaa paljon yllätyksiä. Korko kannattaa mitoittaa omien kykyjen mukaan. Viisainta on olla rehellinen ja myöntää itselleen, että pikkujouluissa tulee kuitenkin vedettyä hirveät perseet. Siinä kunnossa kun lähtee korkeissa koroissa lippastelemaan, niin hupshups”, Pankki moosestaa.
Varo vaaraa! – Pääasiassa konservatiivisista suomalaisista päätoimittajista koostuva SOKEA-liitto varoittaa kansalaisia yleisen vaarallisuuden lisääntymisestä. ”Tuntemattomat ihmiset, sodat, kansainvälisen terrorismin kasvu, Kiina-ilmiö, väärien mielipiteiden lisääntyminen, seksuaalivähemmistöt, yleensä vähemmistöt ja Turkin EU-jäsenyys uhkaavat suomalaista normiheteromiestä myös tulevana vuonna, liitto muistuttaa. ”Kaiken kaikkiaan kaikki asiat ovat menossa koko ajan huonompaan suuntaan. Vaarallista on.” Ratkaisuksi vaaroihin SOKEA ehdottaa Nato-jäsenyyttä, työnantajamaksujen ja verojen laskemista sekä nurkumatonta työntekoa ja talvisodan henkeä.

Read previous post:
Ihmisvihaajien pikkujouluissakin nolla osallistujaa

(TURKU) Suomen ihmisvihaajien pikkujouluihin ei saapunut tänäkään vuonna yhtä ainutta osallistujaa. Vastaava väkikato koetteli myös heinäkuun alussa järjestettyä ihmisvihaajien kesäkokousta....

Close