Kategoriat
Kotimaa

Suuri Cthulhu vaaliliittoon perussuomalaisten kanssa

(JANAKKALA) Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on solminut tämän syksyn kunnallisvaaleissa vaaliliiton perussuomalaisten kanssa. Perussuomalaiset toivovat saavansa vetoapua Cthulhulta, joka on ehdolla kaikissa Suomen kunnissa ja jota pidetään vaalien ennakkosuosikkina.
Suomen Gallupin teettämän kyselyn mukaan näet Cthulhun kannattajat ovat varmimpia äänestysaikeistaan ja Cthulhu kerää ääniä kaikista yhteiskuntaluokista. Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan päätökseen vaikutti myös Cthulhun lupaus olla syömättä aivan kaikkia vaaliliittokumppaninsa ehdokkaita ainakaan heti.
”Iä iä Cthulhu ftaghn”, sanoi Soini Ylen Lauantaiseura-ohjelmassa.

2 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu vaaliliittoon perussuomalaisten kanssa”

Onko Kongo vastikään löytyneillä kädellisilläkin äänioikeus? Ovatko ne mandrillien kilpailijoita vai vaaliliitossa? Onko maapallolta viimeinkin löytynyt älyllistä elämää?

Read previous post:
Katolilaisten käsikirjoittajien sitcom floppasi

(MEMPHIS, TENNESSEE) Tv-jätti NBC:n viimeisin yritys korvata suurmenestyssarja 'Frendit' uudella hitillä on päättynyt surkeaan epäonnistumiseen. Sarjauutuus 'Kamut' osoittautui täydelliseksi flopiksi,...

Close