Kategoriat
Kotimaa

Tavallinen suomalainen kuollut

(HELSINKI-JYVÄSKYLÄ-INARI) Tavallisena suomalaisena tunnetuksi tullut Ilmari Koponen menehtyi varhain tänä aamuna orangin kanssa saunoessaan saamiinsa vammoihin. Koponen tuli tunnetuksi jo Yleisradion alkuaikoina 1920-luvulla, kun radiotoimittajat alkoivat ottaa tavakseen tarkistaa hänen mielipiteensä asiasta, kuin asiasta.
”Mitä tästä ajattelee tavallinen suomalainen?” ja ”Mitä tämä merkitsee tavallisen suomalaisen kannalta?” tulivat koko kansan tuntemiksi kysymyksiksi, joita jaksettiin toistella aina Koposen, tavallisen suomalaisen varhaiseen poismenoon saakka. Ystävät ja sukulaiset kokoontuivat muistamaan edesmennyttä tänään iltapäivällä.
”Hyvä vaan”, totesi edesmenneen veli Ilmo. ”Häijy paskiainen se oli. Minutkin kuristi hengiltä monta kertaa.”
Suomen journalistiliitto piti välittömästi tavallisen suomalaisen poismenosta kuultuaan hätäistunnon. Kokouksen yksimielinen mielipide oli, että tavallisen suomalaisen mielipiteen sijaan täst´edes tiedustellaan tarvittaessa Kongon mandrillin mielipidettä.

Yksi vastaus aiheeseen “Tavallinen suomalainen kuollut”

Read previous post:
Alko ja Veikkaus kärhämöivät mainoslauseista

(KYLMÄKOSKI) Alkoholin vähittäismyyntiä hoitava Alko Oy sekä rahapelimonopoli Veikkaus ovat ajautuneet avoimeen riitaan mainoslauseiden tekijänoikeuksista. Syynä on Alkon suunnittelema uusi...

Close