Kategoriat
Kotimaa

Sisäiset ristiriidat repivät Suomen saatananpalvojien kirkkoa

(LUMIJOKI) Suomen saatananpalvojien kirkkoa saattaa uhata hajoaminen, pelkäävät kirkon johtohahmot. Saatananpalvojia repii nimittäin syvä ristiriita naisten osallistumisesta seurakuntatyöskentelyyn, joka voi johtaa nk. liberaalisiiven irtautumiseen. Kirkkoisä, arkkimagus Azatoth Jaakkola toivoo, että kiistaan löydettäisiin ratkaisu, tai seuraukset ovat vakavat.
”Tämä naiskysymys on hiertänyt kirkkoa jo pitkään, mutta nyt kriisin on annettu pahasti puhjeta. Kysymyshän on pohjimmiltaan siitä, että joidenkin mielestä naispappeus tulisi hyväksyä, vaikka kirkon dogmat määräävät, että naisen paikka on uhrikiven päällä ja rituaaliveitsen alla”, jylisee Azatoth.
Azatothin itsensä mielestä ajatus naispappeudesta onkin käsittämätön. Hän kuitenkin uskoo, että kiistaan löydetään sovitteluratkaisu neuvotteluteitse.
”Eilisiltana mustan synodin neuvotteluryhmä tapasi liberaalien edustajia ja katkoi heiltä kaikilta kaulat ja poltti veren herramme Lusifeeruksen nimessä. Lisäksi olemme langettaneet koko joukon synkkiä kirouksia”, kertoo Azatoth loitsuamisensa lomassa.
Azatothin mielestä kapinahenkiset eivät ymmärrä, miten pahasti kriisi heikentää kirkon julkisuuskuvaa. Muutenkin kirkon jäsenmäärät ovat olleet viime vuosina laskussa, eikä keskiyön riitteihin ole osallistunut tavalliseen tapaan väkeä.
”Kirkkoa uhkaa ukkoutuminen, jos nuorisoa ei saada kiinnostumaan saatanasta. Toki Beelsebubin nimen kuulee lausuttavan usein, mutta hyvin harvoin se tulee sydämestä. Ja nyt vielä tämä naispappeusriita. Ei hyvältä näytä”, valittelee Azatoth silpoessaan kissaa.
”Herra koettelee”, hän tuskailee.

Yksi vastaus aiheeseen “Sisäiset ristiriidat repivät Suomen saatananpalvojien kirkkoa”

Read previous post:
Halonen kertoo ehdokkuudestaan vasta vaalien jälkeen

(TAMPERE) Tasavallan presidentti Tarja Halonen paljastaa, aikooko hän asettua ehdolle vuoden 2006 presidentinvaaleissa vasta vaalien jälkeen. Halonen kertoi aikeistaan Ylen...

Close