Kategoriat
Kotimaa

Rajamäki: Poliisin kuunteluoikeuksia laajennettava

Sisäministeri Kari Rajamäki vaatii poliisin kuunteluoikeuksia laajennettavaksi reippaasti. Ehdotuksessa uudeksi poliisilaiksi poliisille myönnettäisiin oikeus kuunnella terroristeiksi epäiltyjen ihmisten puhelinta, ennen kuin nämä ovat tehneet rikosta. ”Eihän tässä maassa mitään terroristeja ole, mutta kun minä olen niin kauhean yksinäinen”, perusteli sisäministeri.
Lehden saamien tietojen mukaan kuunteluoikeuksia haluttaisiin kuitenkin vieläkin enemmän. Rajamäen mukaan on kriittistä, että poliisin ns. esikuuntelu ulotetaan koskemaan myös uusimpia pop-äänitteitä. ”Esimerkiksi Rammsteinin lättyä ei saatu tänne päämajaan ollenkaan, vaan piti käydä jossain hotellissa se kertakuuntelemassa. Ei sellaisen perusteella voi muodostaa mielikuvaa jopa 20 euron ostopäätökseen johtavasta levystä”, myös Rumbaan salanimellä kirjoittava Rajamäki vouhottaa.
Poliisin maakuntayksiköistä on myös pyydetty mahdollisuutta ruotsin ylioppilaskokeen esikuunteluun. ”On se vaan niin himskutin vaikeaa saada toisen kotimaisen ylppäreissä täysiä pisteitä, ellei ole valmistautunut kunnolla”, silminnähden hikoileva Rajamäki selittää.

Read previous post:
Parlamenttitalon häiriköt olivatkin kettuja

(FUCKINGHAM) Britannian parlamenttiin eilen kesken ketunmetsästysäänestyksen tunkeutuneet ihmishahmot ovatkin paljastuneet ihmisiksi naamioituneiksi ketuiksi. "Se meitä edelleen hämmästyttää, että mihin ne...

Close