Kategoriat
Arkisto

Lehti 1274 ekr: Kultaisten vasikoiden kauppa rajussa laskussa

(SIINAI) Viime viikolla näyttävästi lanseerattu kultaisten vasikoiden kauppa on jo nyt rajussa vastatuulessa. Tuote, josta povattiin jo koko tulevan luvatun maan viennin elvyttäjää koki valmistajineen melkoisen takaiskun profeetta Mooseksen saavuttua tuomaan ylimmän valtionjohdon terveiset kahteen kivitauluun hakattuina.
Näissä ohjeissa kultaisten vasikoiden valmistus kielletään nimenomaan. Tuotantoa jarruttaa nykyisellään myös se, että useimmat epäjumalankuvien valmistukseen osallistuneet menettivät henkensä valtavassa maanjäristyksessä ja kärsivät tätä nykyä Lehden tietojen mukaan ikuista piinaa kadotuksen sammumattomassa tulimeressä.

Uusia tuotteita ja erimielisyyksiä

Vasikkabisneksen poskelleen menon ohella valittu kansa joutuu myös harhailemaan Jumalan yksimielisellä päätöksellä 40 vuotta erämaassa. Seuraaviksi menestystuotteiksi povataankin kestäviä kenkiä ja isoja vesileilejä. Kaikki eivät kuitenkaan yhdy Jumalan näkemykseen rangaistuksen kohtuullisuudesta.
”40 vuotta! Ei jumalauta 40! Voi perseen suti!”toteaa Hohtimet Naajabin huoneesta. ”Tää lähti niin takaisin Egyptiin just nyt. Vittu 40 vuotta perseesees”, Hohtimet täsmentää vielä tulevaisuuden suunnitelmiaan.
Jumalaa ei toistuvista yrityksistä huolimatta tavoitettu kommentoimaan tilannetta.

Read previous post:
Luokkataistelu Suodenniemen ala-asteella

(SUODENNIEMI) Kova oli vanhempien ja opettajien kauhistus, kun Suodenniemen ala-asteella syttyi torstaina kesken rauhaisan koulupäivän kiivas luokkataistelu. Koulun 2B kävi...

Close