Kategoriat
Kotimaa

Epäreilu kauppa juhlii 200-vuotispäiviään

(JOENSUU) Epäreilu kauppa juhlii syyskuun lopussa 200-vuotispäiviään. Ensimmäinen tuote oli pilaantunut ja karvoitukseltaan laikukas oravannahka. Epäreilu kauppa tunnetaan myös ylikypsyneistä ja pahoista hedelmistään.
”Kalliita ja asiakkaan pärstäkertoimen mukaan taktikoidusti vaihtelevia hintoja, tiskin alta ja takahuoneesta myymistä, ei oota, viallisia tuotteita… ja banaanikärpäsiä!” listaa joensuulaisen epäreilun kaupan kauppias Ville Vilunki Goeth.
Epäreilun kaupan edistämisyhdistyksen jäsenillä on etuoikeus syntymäpäiväjuhlien tarjoiluun. Kuluttajavirastosta kehotetaan kuitenkin tarkkaavaisuuteen pääsylippujen kanssa.
”Ne kusettavat teitä, ettekä te edes huomaa”, kuluttaja-asiamies Ritva Afas visertää.

Read previous post:
Michael Moore ja Hannu Karpo veljenpoikia

(HELSINKI/MICHIGAN) Kesän aikana velloneet spekulaatiot amerikkalaisen kohutoimittajan Michael Mooren ja suomalaisen kohutoimittajan Hannu Karpon suhteista ovat saaneet yllättävän käänteen. "Olemme...

Close