Kategoriat
Seksivau

Viininmaistajien kansainvälinen kokous: kyllä niistä kaikista humalaan tulee

(SUMIAINEN) Viininmaistajien kansainvälinen kokous alkoi hilpeissä tunnelmissa eilen, jo päivää ennen virallisia avajaisia. Aamuinen avajaispuhe jäi kokonaan pitämättä Viiniä yli rajojen -yhdistyksen puheenjohtaja Sigmund Brännvinbachin nukuttua krapulaansa pois. Myöhemmin illalla rajusti vanhalle viinalle haiseva, sänkinen Brännvinbach oli kuitenkin taas kommenttikunnossa.
”Samalta ne maistuu kaikki, se on niin saatana. Viinin kanssa tärkeintä on muistaa määrä,” kuvaili ryppyiseen pukuun ja löysään kravattiin pukeutunut Brännvinbach viininmaistamisen saloja. ”Jos loppuu kesken ni voi saatana! Ei niitä kalliita kannata, semmosia ihme neitilitkuja. Halvinta ja sangolla perkeles!” pahasti tärisevä Brännvinbach kiihtyi toteamaan purskauttaen samalla punaviiniä paitansa rintamukselle.
Viisipäiväisessä kokouksessa jaetaan myös ”vuoden viininmaistaja” -kunniakirja. Kunniakirja on haluttu meriitti ympäri maailmaa ja se takaa työpaikan hienoimmissakin ravintoloissa esimerkiksi Manhattanilla. Suosikkina kilpaan lähtee edellisvuoden voittaja, Suomen nuori eläkeläinen Arvi Leka, jonka nimissä on myös viininmaiston maailmanennätys, kuusi pulloa putkeen ja sitten vasta kuselle.

Read previous post:
Vakuutusyhtiöt ja Suomen tapaturmasäätiö varoittavat kotiin menemisestä

(LIEKSA) Ylivoimaisesti suurin osa suomalaisten tapaturmista tapahtuu edelleen kotona. Esimerkiksi perinteisesti vaarallisena pidetyssä liikenteessä tapahtuu vain murto-osa loukkaantumiseen johtavista onnettomuuksista:...

Close