Kategoriat
Sähkeet

Tiistain helpot sähkeet

Afrikkalaisia kuolee nälkään — Näin nyt asia on, eikä sille mitään voi. Kukaan ei ole syyllinen, eikä kukaan voi auttaa.
Huumeidenkäyttäjien AIDS-kuolemat kasvussa — Itse ovat asiansa pilanneet. Olisivat ajatelleet aikanaan, nyt on turha tulla itkemään.
Ralf Schumacherille povataan menestystä — Toyotan tekninen johtaja Mike Gascoyne uskoo, että Ralf Schumacher tulee menestymään hyvin alkavalla kaudella. Talliin palkatun nuoremman Schumacherin uskotaan parantavan koko tallin taistelutahtoa. Gascoynen mukaan kuljettajien toimiva yhteistyö on tallin menestyksen kannalta äärimmäisen tärkeää. Toyotan toista kuljettajaa alkavalle kaudelle ei vielä ole varmistettu, mutta pestiin arvellaan kiinnitettävän Renaultilta lähteneen Jarno Trullin.

Read previous post:
Ruokariippuvuus syynä armeijasta vapautuksiin

(HELSINKI) Suomen puolustusvoimat kertoo kotiuttaneensa suuren joukon alokkaita ruokariippuvuuden tähden. Komentaja-alikersantti Juha Muona pääesikunnan asevelvollisuusosastosta kertoo, että vastaavanlaisia kotiuttamisia tapahtuu...

Close