Kategoriat
Seksivau

Musiikkiteollisuudelle kloonauslupa

(NEW YORK) Useille suurille musiikkiyrityksille on myönnetty virallinen lupa kloonata tähtiesiintyjiään. Lupa on kuitenkin lähinnä muodollisuus, käytännössä kloonausta on harjoitettu jo pidemmän aikaa. Ainakin EMI ja Virgin ovat kuitenkin ottaneet tiedon ilolla vastaan.
”Kyllä tämä avaa ihan uusia näköaloja. Kun kloonaus nyt voidaan tuoda päivänvaloon ja käynnistää täydellä teholla, saadaan MTV:lle vuodessa kaksikin tuhatta pop-artistia, joita ei erota toisistaan millään”, kuvailee EMI-Recordsin tuotekehityksen päällikkö Josef Mengele.
EMI:n tarkoituksena on kehittää klooneista myös entistä lyhytikäisempiä. Tämä on Mengelen mukaan juuri sitä kehitystä, jota fanit toivovat.
”Kyllä tavoitteena on, että artisti luodaan, se levyttää parikymmentä biisiä, tekee muutaman promovideon ja playback-keikan ja kuolee sitten nälkään. Halpaa ja tehokasta. Tuotantokaaren täydentää pari kokoelmaa postuumisti.”
Monet jo olemassa olevat kloonit, etunenässä Britney Spears ovat pyrkineet rajoittamaan kloonausta. Heidän mahdollisuutensa toimia ovat kuitenkin sangen vähäiset levy-yhtiöiden omistaessa kaikki oikeudet heidän tuotantoonsa, ulkonäköönsä ja mielipiteisiinsä.

Read previous post:
Vanhanen: Tyhmät syyttäköön itseään

(HELSINKI) Emeritusprofessori Tatu Vanhanen herätti kohua alkuviikosta toteamalla, että Afrikan ongelmat johtuvat sikäläisten tyhmyydestä, ei suinkaan esimerkiksi vuosisatojen siirtomaasorrosta. Vanhanen...

Close