Kategoriat
Talous

Maataloustukkiin tulossa leikkauksia

(KUOPIO) Valtiovarainministeriö käsitteli myöhään eilisiltana kiisteltyä maataloustukkien leikkausta. Valtiovarainministeriön erityistyöryhmän puheenjohtaja Armaja Hipin mukaan tukkien leikkaus on väistämättä edessä. Samalla järjestelmää pyritään selkeyttämään.
”Kyllä nykyinen järjestelmä on niin monenkirjava, että siitä on ammattilaisenkaan vaikea saada selvää. Pitkiä tukkia, niskatukkia, siilitukkia, vaikka mitä. Kyllä selvintä nyt on, että ainakin pisimpiä tukkia leikataan reilusti ja sitten katsotaan, että miltä tilanne näyttää”, kuvailee Hippi ministeriön suunnittelemia toimia.
Tukkien leikkauksia odotetaan ratkaisuksi myös kulttuuriministeriöltä. Eritoten musiikin ammattilaiset ovat jo ennalta tuominneet ministeriön kaavailut tukkien reilusta leikkaamisesta.

Read previous post:
Ammuttavaksi kelpaavia kaikenvärisissä, etenkin valkoisissa

KOLUMNI ROTUOPISTA Emeritusprofessori Tatu Vanhasen jaarituksista alkanut kohu on taas kerran osoittanut suomalaisen julkisen keskustelukulttuurin rappion. Mistään yleiseksi puheenaiheeksi nousevasta...

Close