Kategoriat
Kulttuuri

Lapuan liike kannustaa kimppakyydityksiin

(LAPUA) ”Ympäristöä tulee muistaa myös kyydityskysymyksissä”, muistuttaa Lapuan isänmaallisen liikkeen johtaja Vihtori Kosola. ”Kun samaan aikaan autoon tuupataan viisi-kuusikin kommunistia, niin bensaa kuluu huomattavasti vähemmän, kuin jos kaikki kuskataan eri autoilla.”
Lapuan liike on yksi niistä yhteisöistä, jotka jo pitkään ovat halunneet ottaa ympäristönäkökulmat huomioon toiminnassaan. Henkilöautokyydityksistä on pyritty siirtymään pakettiautoratkaisuihin, jopa linja-auton hankkimista on väläytelty. Ja hyvä niin, kyllähän länsirannikolta sosialistia Venäjälle kyyditessä bensaa palaa.
”Pyssyjä tarvii tietysti olla mukana enemmän”, muistuttaa Kosola. ”Jos esimerkiksi on mukana seitsemän sosialistia ja kolme-neljä isänmaallisen liikkeen jäsentä, niin kyllähän siinä ilman rautaa voi toivottu lopputulos jäädä saavuttamatta.”

Read previous post:
TT: Ruoskiminen ei ensisijainen tavoite tupo-pöydässä

(KENKÄÄ) Teollisuus ja työnantajat ei pidä työntekijöiden ruoskimista ensisijaisena tavoitteenaan tupo-neuvotteluissa. TT on väläytellyt jopa mahdollisuutta luopua kokonaan vaatimuksestaan ruoskimisen...

Close