Kategoriat
Ulkomaat

Fox News: Hyvän puolelaiset tappaneet paljon pahan puolelaisia

(NEW YORK) Hyvän puolelaiset ovat tänäänkin onnistuneet tappamaan suuren määrän pahan puolelaisia, kertoi yhdysvaltalaisen Fox-yhtiön uutistoimitus puolen päivän aikaan. Vaikka taisteluja on käyty pahan puolelaisten kotimaassa, on hyvä puoli kuitenkin selvästi voitolla. Pahan puolelaisia on kuitenkin vielä jäljellä, joten taistelu jatkuu, kertoi Fox News.
Taistelu alkoi, kun rauhaa tahtovien hyvän puolelaisten toistuviin rauhantarjouksiin ei suostuttu. Sen sijaan pahat tyypit hyökkäili kaikkien kimppuun. Viimein hyvän puolelaiset joutuivat puolustautumaan ja hyökkäsivät yhteen pahojen kaupunkiin. Tähän mennessä pahoja on kuollut alle kaksi sataa, mutta hyvien päällikkö He-Man lupaa, että lisää tulee ja paljon.
Fox News mainitsi myös useita vaikeita ulkomaalaisia nimiä, kuten Moqtada al-Sadr, Najaf ja Kuti. Fox Newsin mukaan jo näiden nimien monimutkaisuus osoittaa pahan puolelaiset vaarallisiksi ja pelottaviksi.

Read previous post:
Yhä useampi lapsi omistaa ydinaseen

(NAGASAKI) Tutkimuksen mukaan 9--12-vuotiaista noin 75 prosenttia omistaa ydinaseen. Vaikka yhä useampi lapsi omistaakin ydinaseen, he eivät ole aikaisempia sukupolvia...

Close