Kategoriat
Ulkomaat

Valtaosa venäläisistä ei halua Suomea takaisin

(PIETARI) 54 prosenttia Venäläisistä ei halua Suomea takaisin, ilmenee maan Kansallisen tutkimuslaitoksen vasta julkaistusta tutkimuksesta. Tutkimusta varten haastateltiin kaikkiaan noin kymmentä tuhatta venäläistä ympäri maata. Erityisen nihkeitä Suomea takaisin ottamaan oltiin maan länsiosissa.
Toiseksi yleisin vastaus kyselytutkimuksessa oli ”Mikä vitun Suomi?” Näin vastasi 44 prosenttia kyselyyn osallistuneista. Suomen takaisin haluaisi vajaa prosentti vastanneista, joista suurin osa oli humalassa.
Kansallinen tutkimuslaitos vei samaan aikaan läpi myös tämän tutkimuksen sisartutkimuksen suomalaisturistien parissa. Tämän mukaan liki sata prosenttia suomalaisturisteista haluaisi sekä Venäjän että Ruotsin liitettäväksi takaisin Suomen hallinnon alaisuuteen.

Read previous post:
Ihmisvihaajien kesäkokouksessa nolla osallistujaa

(TURKU) Suomen ihmisvihaajien kesäkokoukseen ei saapunut tänäkään vuonna yhtään osallistujaa. Tilaisuuden järjestäjän Antero Horsman mukaan tämä oli juuri toivottu tulos....

Close