Kategoriat
Kotimaa

Uusi vävyehdokas "ihan paska jätkä"

(ORIVESI) Oriveteläisen eläkeläispariskunnan, Amalia ja Untamo Ruosmeren tytär Anna-Aina Ruosmeri esitteli perheelleen viikonloppuna uuden poikaystävänsä Raimo Hååbackan, joka tyttären vanhempien mukaan on ”ihan paska jätkä”.
Hååbacka osallistui perheen sunnuntailounaalle ja viipyi Ruosmerellä parin tunnin ajan. Untamo Ruosmeren sappi kiehahti ensimmäisen kerran jo esittäytymisvaiheessa.
”Sellainen hinttarin käsi”, Ruosmeri tuumaa ykskantaan tyttärensä sulhon kädenpuristuksesta. ”Hikinen, heikko, niljakas hintin käsi.”
Perheen äiti Amalia ei voinut sietää Hååbackan ulkonäköä. ”Nuori ihminen ja niin huono ryhti”, vaikeroi äiti murheissaan.
Eniten vanhempia kuitenkin harmittivat Hååbackan puheet, jotka olivat ”aivan perseestä”.
”Ketään, ei ketään ei voi kiinnostaa sellaiset paskajutut. Yhtä jankkaamista, kertakaikkiaan rasittavaa. En jaksanut kuunnella yhtään”, Amalia Ruosmeri puuskahtaa.
Untamo Ruosmerikään ei löytänyt vävykokelaan kanssa yhteistä puhuttavaa. Isäntä koetti keskustella Hååbackan kanssa jalkapallon EM-kisoista, mutta juttu tyrehtyi alkuunsa Hååbackan ilmoitettua, ettei seuraa urheilua lainkaan. Myös nuoren miehen opiskelija-aktiivi tausta arvelutti tyttären kotoväkeä.
”Viimeinen pisara oli se vasemmistolaisuus. Opiskelijan minä vielä sulatan, mutta sosialistit ei mun ruokapöydässä istu”, vanha isäntä murahtaa.
”Tyhmä ja ruma”, emäntä kommentoi.
”Paska jätkä. Homo, saatana!” isäntä lisää.

Read previous post:
Lääkärit vaativat äitejä pois synnytyksistä

(OTAVA) Synnytysten ja naistentautien erikoislääkärit vaativat, ettei äitejä tulisi enää päästää synnytyssaleihin, eikä muutenkaan mukaan raskausajan tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. "Tutkimushuone...

Close