Kategoriat
Kotimaa

Tutkimus: Iso penis takaa pitkän ja hyvän elämän

(JYVÄSKYLÄ) Jyväskylän yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan peniksen koko vaikuttaa ratkaisevasti miehen elämään. Tutkijoiden mukaan sellaiset miehet joilla on iso penis, elävät pidempään, terveempinä, varakkaampina ja onnelisempina kuin ne, joiden penis on normaalikokoa. Vastaavasti pienellä peniksellä varustetut miehet saavat taistella koko elämänsä välttyäkseen ”täydelliseltä henkiseltä ja sosioekonomiselta romahdukselta”.
Tutkimusryhmän johtaja, professori Joonatan Putkiranta kertoo, ettei tulos yllättänyt ketään.
”Kyllähän tämä on tiedetty maailman sivu, mutta nyt asiasta saatiin ensimmäisen kerran tieteellistä näyttöä.”
Tutkimus jakaa miehet peniksen koon perusteella kolmeen luokkaan: uroksiin, kakkosuroksiin ja kuhnureihin. Putkirannan mukaan uros-luokkaan kuuluvat miehet pitävät lähes täydellisesti hallussaan suomalaisen yhteiskunnan korkeimpia virkoja.
”He kouluttautuvat, menestyvät kontakteissa vastakkaisen sukupuolen kanssa läpi elämänsä ja käyvät reserviupseerikoulun. Menet minkä tahansa ison liikeyrityksen johtoportaan saunailtaan, kyllä siellä aika komeilla varustuksilla ollaan matkassa”, Putkirantaa selvittää.
Kakkosuroksilla tilanne on avoin. ”Normaalikokoinen penis ei välttämättä rajaa yksilöltä mahdollisuuksia, kyllä keskivertoveitikalla varustettu voi elämässään menestyä. Hankalampaa se kuitenkin on kuin kunnon heijarin kanssa”, Putkiranta kertoo.
Kuhnuri-luokan uroksien elämä on tutkijoiden mukaan pilalla viimeistään murrosikäisenä.
”Yhtä selviytymistaistelua se on. Kesä- ja rippileireillä saunassa omaa varustusta vertaillaan muihin, siellä ne ensimmäiset traumat hankitaan. Sama helvetti jatkuu läpi elämän, itsetunto tuhoutuu vähitellen kokonaan.”
Tutkijoiden mukaan poikavauvojen tulevaisuus voidaan selvittää jo muutaman päivän iässä yksinkertaisella hormoni- ja proteiinitasojen mittauksella.
”Suosittelemme kuhnuri-luokan uroksille kastraatiota heti vauvana, mutta viimeistään kuitenkin viistoistakesäisenä. Se on kaikkien etu, myös kuhnureiden”, Putkiranta sanoo.

Read previous post:
Ryhmä-XXX kesän hittielokuva

(PARKANO) Kotimaassaan USA:ssa kaikki katsojaennätykset lyönyt Ryhmä-XXX (XXX-Men) saa Suomen ensi-iltansa perjantaina. Elokuvalle povataan suurmenestystä myös täällä. Budapestissa pienellä budjetilla...

Close