Kategoriat
Oikaisut

Toimitus vastaa: Eläimet ja sekoittuminen

Koska toimituksen tietoon on tullut yleisöpalautteen muodossa kannanottoja, joissa epäillään meidän syyllistyneen eläimiin sekaantumiseen, niin haluan tässä yhteydessä tuoda esille Lehden kannan asiaan:
Kiistämme jyrkästi kaikki väitteet eläimiin sekaantumisesta. Toimituksessa vallitsevat tiukat säännöt, jotka kieltävät sitomisen ja ruoskimisen uhalla kaikki undulaattia isompiin eläimiin kohdistuvat sekaantumisyritykset työajalla ruokatuntia lukuun ottamatta, eikä toimituksen tietoon ole tullut yhtään tapausta, jolloin tätä rangaistuspykälää olisi pitänyt jättää käyttämättä.
Myös toimituksen lemmikkilammas Albert kiistää syytteet.
Lehden puolesta,
August Elokuu
Kirjoittaja on Lehden
ulkomaanosaston esimies

Read previous post:
Kuka kostuu kultaisista suihkuista?

Luin lehdestänne jutun, jonka mukaan Oras Oy alkaa valmistaa kultaisia suihkuja. Epäilen vahvasti, ettei tämä tosiasiassa pidä lainkaan paikkaansa. Ihmetellä...

Close