Kategoriat
Talous

Suomen taloudesta jopa 30% tuuheampi

(HELSINKI) Hallituksen sveitsiläiseltä tutkimusinstituutilta tilaaman tutkimuksen mukaan Suomen kansantaloudesta tulee muutaman kuukauden sisällä jopa kolmanneksen nykyistä tuuheampi. Siitä tulee myös merkittävästi heleämpi ja kiiltävämpi. Muutoksen saa aikaan hallituksen tiedotteen mukaan vireä suuryritystoiminta.
”Sosiaali-, koulutus- ja kulttuurimenojen leikkaaminen ei riitä. Kuivista ja monihaaraisista järjestelyistä on päästävä eroon. Kaikkihan haluavat pitkän ja kiiltävän talouden”, todetaan tiedotteessa. Suurituloisten verotuksen keventäminen ja ylikansallisten yritysten toimintamahdollisuuksien rajoitusten poistaminen ovat pääministeri Matti Vanhasen mukaan ne toimet, joilla kiusallisista ihokarvoista päästään eroon. Myös ekologisia energiantuotannon muotoja pyritään välttelemään.
Etenkin sääriä joutuu ajelemaan jatkuvasti. Onneksi tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu. Jo muutaman kuukauden käytön jälkeen huomaat, kuinka ydinvoima tekee sinusta täysin karvattoman”, hehkuttaa Vanhanen.

Read previous post:
Eduskunnassa päiväunikokeilu

(HELSINKI) Eduskunnassa on käynnissä päiväunikokeilu perjantaihin asti. Eduskuntatalon alakertaan on levitetty niin kutsutuksi siskonpediksi lavereita, makuupusseja ja patjoja. Niiden viereen...

Close