Kategoriat
Sähkeet

Eduskunnassa päiväunikokeilu

(HELSINKI) Eduskunnassa on käynnissä päiväunikokeilu perjantaihin asti. Eduskuntatalon alakertaan on levitetty niin kutsutuksi siskonpediksi lavereita, makuupusseja ja patjoja. Niiden viereen on asetettu hengityksenraikastimia ja talouspaperirullia unikuolaa ja ysköksiä varten.
”Kokeilulla pyritään luomaan leppoisampaa ilmapiiriä eduskuntataloon ja parantamaan päätöksentekoa. Useinhan ajatus on unen jälkeen kirkkaampi kuin ennen unta. Tähtäimessä on parempi Suomi”, perustellaan eduskunnan kansliasta.
”Kun Lipponenkin, se vanha mörökölli, saa vähän köllötellä kesken kiireiden, niin eiköhän se hymy sieltä useammin irtoa”, kansliasta povataan. Tänään tuutulauluvuorossa on Ilkka Kanerva (kok).

Read previous post:
Haminan salamatkustajat: "Me vaan haluta Mekkaan mennä"

(HAMINA) Viikonloppuna Haminan satamasta löydetyt 15 aasialaismiestä eivät halua jäädä Suomeen. Miesten lausunnon mukaan "Me vaan haluta Mekkaan mennä", kertoi...

Close