Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä lauantailta

Varkausideoita asuntomessuilta — ”Täällä sitä vapaasti kierrellään, otetaan valokuvia ja piirrellään karttoja. Syksyn rosvoretken suunnittelu edistyy aikataulussaan”, asuntovaras Pete kommentoi.
Suosituimmille rannoille painorajoitukset — ”Trendikäs beach ei saa olla mikään makkaramaneesi”, rantavahti Siri Kiri muistuttaa Hiekanpään rannalta Pieksämäeltä.
Korruptio kukoistaa toimittajien keskuudessa — ”Ennen tarjottiin jallupullo, nyt puhutaan jo kesämökkitonteista ja erilaisista keräilyharvinaisuuksista. Minäkin jätin paljastamatta yhtä sun toista Kemin poliisin toimista, kun jepet lahjoittivat minulle Englannin tykistön miekkapistimen”, Jamppa myhäilee.

Read previous post:
Oleskelua kiristetään Ruotsissa

(MALMÖ) Oleskelulupien myöntämistä kiristetään Ruotsissa. Vetelehtijät, lorvijat ja joutavat vaeltelijat syötetään jatkossa prinsessoille. "Menisivät töihin, pummit. Saatanan vätykset. Helvete", kiroaa...

Close