Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä torstailta

Pedon luku ajan tasalle — Langenneen enkelin Luciferin mukaan pedon luku pyritään saattamaan ajan tasalle lähikuukausien aikana. ”Ei tämä nykyinen 666 riitä mihinkään”, valittelee sielunvihollinen. Helvetissä toivotaankin, että se, jolla ymmärrys on, laskisi pedon luvun, sillä se luku on ihmisten luku ja se luku on jossain viiden ja kuuden miljardin välimaastossa.
Pedon luku ajan tasalle — Lapin riistaviranomaiset kartoittavat petoeläinten määrän Inarissa ja tappavat ne. Ainakin ahmoista, karhuista ja susista halutaan eroon.
Pedon luku ajan tasalle — Viimeisimpien tutkimusten mukaan apinoiden ohella myös puumat voivat oppia lukemaan. Niiden kielioppi mukailee kuitenkin yhä 1700-luvun englantia. Tutkijoilla riittääkin tulevaisuudessa sarkaa puumien luku- ja kirjoitustaidon päivittämisessä.

Read previous post:
Bush esitteli uuden aisaparinsa: suuri Cthulhu

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush yllätti niin kilpailevan demokraattisen puolueen kuin amerikkalaiset äänestäjätkin ilmoittamalla myöhään eilisiltana pitämässään tv-puheessa, että...

Close