Kategoriat
Ulkomaat

Bush esitteli uuden aisaparinsa: suuri Cthulhu

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush yllätti niin kilpailevan demokraattisen puolueen kuin amerikkalaiset äänestäjätkin ilmoittamalla myöhään eilisiltana pitämässään tv-puheessa, että hänen varapresidenttiehdokkaansa tulevissa presidentinvaaleissa on muinainen hullu jumalolento, suuri Cthulhu.
Republikaanisen puolueen sisältä kerrotaan, että valinta oli selviö jo kuukausia sitten. Yhteistyö ulkoavaruuden muinaisen olennon kanssa haluttiin kuitenkin pitää salassa mystisistä kosmisista syistä aina eiliseen saakka. ”Iä iä Cthulhu ftaghn” kommentoi outoon tiaraan ja viittaan pukeutunut Bush valintaansa.
Puhetta välittömästi seuranneen republikaanien lehdistötiedotteen mukaan ”Cthulhu tulee irti päästyään todennäköisesti tuhoamaan koko Amerikan mantereen ja kaikki lähisaaret. Eloonjääneitä tuskin on, mutta mikäli näin käy heidät orjuutettaneen yhdessä koko muun maailman kanssa.”
Bush ilmoitti myöhemmin itsekin reivanneensa poliittisia suunnitelmiaan vastaavaan suuntaan. Samalla hän vakuutti, että aiemmin Euroopan parlamenttivaaleissa ilman paikkaa jäänyt Cthulhu on tyytyväinen kakkosmiehen paikkaan.

Read previous post:
Punainen lanka löytyi — ja katosi

(LEPPÄVIRTA) Punainen lanka löytyi tänään iltapäivällä Pohjois-Savosta, Leppävirran kunnasta. Lanka oli ollut kateissa jo "helevatan pitkään", huokaisee kunnansihteeri Aarne Pursi....

Close